REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
17
Mėnulio fazės (nuotr. 123rf.com)

Mėnulio fazių reikšmės žmogui ir jo organizmui bei elgesiui buvo analizuojamos jau nuo seniausių laikų. Dar mūsų protėviai tikėjo, kad būtent mėnulis nulemia mūsų emocinę būseną ir jausmus. Tačiau kaip kiekviena mėnulio fazė veikia mus ir mūsų elgesį? 

17

Mėnulio fazių reikšmės žmogui ir jo organizmui bei elgesiui buvo analizuojamos jau nuo seniausių laikų. Dar mūsų protėviai tikėjo, kad būtent mėnulis nulemia mūsų emocinę būseną ir jausmus. Tačiau kaip kiekviena mėnulio fazė veikia mus ir mūsų elgesį? 

REKLAMA

Jaunatis – Mėnulio fazė, kai Mėnulis būna tiesėje tarp Žemės ir Saulės. Šiuo laikotarpiu į mūsų planeta būna atsukta tamsioji Mėnulio pusė, todėl jis būna nematomas ar matomas labai menkai.

Tikima, kad jaunaties metu Mėnulio ir Saulės energija juda viena linkme, todėl padaugėja atoslūgių ir potvynių.

Jaunaties fazė gali būti labai naudinga kūrybiškumui ugdyti, praktikuoti idėjoms ar naujų planų pradžiai. Šis laikotarpis suprantamas kaip augimo metas.

REKLAMA
REKLAMA

Tokiu metu turėtumėte praktikuoti savo kantrybę, turėti daugiau supratimo kitų žmonių atžvilgiu. Jaunaties metu yra naudinga apmąstyti apie savo tikslus ir svajones, kurie jums suteikia įkvėpimo ir aistros gyvenimui.

REKLAMA

Tai naujas laikotarpis, o viskas ką atliekate šiuo metu, rodo jūsų atsinaujinimą ir dvasinį augimą.

Žvelkite į šį laikotarpį teigiama linkme, kad pritrauktumėte ir pasiektumėte tinkamų pokyčių savo gyvenime.

Delčia – Mėnulio fazė einanti po pilnaties prieš jaunatį, paskutinis mėnulio tarpsnis. Tai gražus ir tinkamas laikas užbaigti savo darbus ir tikslus.

Jei jus kankina kokia nors emocijas ar nebaigtas darbas, prieš kitą mėnulio laikotarpį tai puikus laikas viską užbaigti.

Tai gali būti tokie paprasti darbai, kaip kambario susitvarkymas, ar kur kas rimtesni verslo sandoriai. Svarbiausia, kad atlikę darbus, jaustumėtės išsilaisvinę.

REKLAMA
REKLAMA

Šiuo laikotarpiu galima paimti popieriaus lapą ir užrašyti, ką norite paleisti iš savo gyvenimo.

Delčia paprastai priverčia mus jaustis pavargusiais, turinčiais mažiau energijos. Šiuo laikotarpiu mūsų organizmas reikalauja daugiau poilsio.

Šis laikas vertinamas kaip laikotarpiu iki naujojo mėnulio, todėl jis yra tinkamiausias jogai, arbatos gėrimui, ankstyvam miegui. Šiuo metu derėtų būti su savimi daug švelnesniais.

Priešpilnis – tai mėnulio fazė prieš pilnatį.

Šis gana reikšmingas laikotarpis prieš pilnatį, kai patariama daug daugiau dirbti ir viską tikrinti du kartus. Tai tinkamas laikas tiksliam darbui, peržiūrai ar koregavimui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Priešpilnis – tinkamas laikas savybių atgaivinimui, kurias buvote paleidę. Jei gyvenime buvote pripratę prie kokio nors teigiamo įpročio ir dabar jo nebenaudojate, tai tinkamas metas jį susigrąžinti.

Jei turi įgytų žinių, kurios ilgą laiką buvo nepkraktikuojamos – tai puikus metas jas prisiminti. Apskritai, šis metas yra puikus laikotarpis, kai visos žmonių savybės gali būti lengvai prisimenamos ir tobulinamos.

Tai laikotarpis, kai žmonės puikiai sugeria mėnulio energiją, todėl gali atlikti įvairiausias gydymo procedūras ir vengti pykčių.

Pilnatis – Mėnulis sudaro 180 laipsnių kampą Saulės atžvilgiu. Visi anksčiau nustatyti tikslai ir darbai būtent per pilnatį pasiekia maksimumo tašką. Tai geriausias laikas atskleisti visą savo potencialą.

REKLAMA

Būtent pilnaties laikotarpis turi didžiausią įtaką žmonių sveikatos būklei ir psichikai.

Tikima, kad būtent šiuo laikotarpiu žmonių plaukuose susikaupia visa neigiama energija, todėl būtent per pilnatį merginos kerpa savo plaukus.

Pilnaties laikotarpis yra aktyviausias iš visų mėnulio fazių, todėl dažnai pastebima padaugėjusių nelaimių ir savižudybių.

Tai laikas, kai privalome įsiklausyti į savo vidų ir jį puoselėti, nuraminti save. Daugelis žmonių šiuo laiku yra itin priklausomi nuo aplinkinių elgesio.

Pilnaties fazėje žmonės atranda savo aiškias svajonių vizijas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų