REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
22
Nikki Tate (nuotr. Instagram)

Savaitgalius medžioklei paskirianti advokatė šį savo pomėgį demonstruoja socialiniame tinkle.

22

Savaitgalius medžioklei paskirianti advokatė šį savo pomėgį demonstruoja socialiniame tinkle.

REKLAMA

Teksase, JAV gyvenanti Nikki Tate (27 m.) savo „Instagram“ paskyroje dalinasi fotografijomis iš medžioklės išvykų, jose ji taip pat pozuoja su savo laimikiais ir netgi platina nuotraukas, kuriose gyvūnams lupama oda. Dažniausiai moteris dėvi maskuojančią aprangą, jos veidas padengtas dažais, o rankose neretai galima pamatyti ir ginklą.

REKLAMA
REKLAMA

Elnius, vandens paukščius ir kitus laukinius gyvūnus medžiojanti Nikki paaiškino, jog medžioklė jos mėgstamiausiu užsiėmimu tapo prieš 10 metų, kai dėdės rančoje į rankas ji paėmė lanką ir strėlę.

REKLAMA

„Iššovus pirmąją strėlę tapau nuo to priklausoma. Man patiko iššūkiai, be to, mėgstu varžytis. Kai pirmą kartą pamėginau medžioti, tuo metu buvo leidžiama medžioti tik gyvūnų patinus, bet pro mane praėjo maždaug 10 patelių. Kai kurios jų buvo per kelis metrus nuo manęs. Pamenu, jog tada ėmiau visa virpėti. Tada neiššoviau nei vienos strėlės, tačiau jaučiamas adrenalinas buvo kitoks, nei tada, kai dalyvaudavau sportinėse varžybose. Nuo pat tos akimirkos aš tiesiog „užsikabinau“, - sakė moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Nikki, gyvenanti kartu su vyru Khrisu, teigė, jog mėgstamiausias jos medžiojamas gyvūnas yra vandens paukščiai.

„Beveik kiekvieną savaitgalį leidžiu prie vandens, tačiau taip pat sumedžioju ir keletą elnių, kurie visi atsiduria mano šaldiklyje. Į nieką nekeisčiau tų ankstyvų rytų, sunkaus darbo, pralieto kraujo, prakaito ir netgi ašarų“, - tęsė ji.

Mergina nuo pat pirmos dienos, kuomet radėjo medžioti, atskleidė, jog didžiausias jos laimikis buvo 82 kg elnio patinas. Šis užsiėmimas taip pat įtraukė ir moters vyrą bei kelias drauges, kurios, kaip juokaujama, verčiau medžios, nei vakaros.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pasak Nikki, ji ir vyras suvalgo viską, ką sumedžioja, nebent jų taikiklyje atsiduria plėšrūnai, tokie kaip kojotai.

„Mudu su vyru pasirūpiname visai savo laimikiais, stengiamės patys viską suvalgyti, o jei nepriveikiame, daug mėsos padovanojame labdaros valgykloms, kurios padeda benamiams. Didžiuojamės, jog užsiimame etiška medžiokle ir taip padedame palaikyti optimalią gyvūnų populiaciją. Retkarčiais į medžioklę susiruošiu viena. Man tai lyg terapija, tačiau medžioti su draugais ir šeima man patinka labiausiai“, - pasakojo ji.

REKLAMA

Moters „Instagram“ paskyrą seka 11 tūkst. internautų, kuriems patinka gamtoje darytos fotografijos. Deja, bet Nikki susilaukia ir grasinančių žinučių. Nepaisant to, ji viliasi, kad kiti gerbs jos įsitikinimus, net jei jie su tuo nesutinka.

„Medžioju, kad turėčiau ko valgyti, medžioju dėl pokalbių, draugystės ir dar daugelio kitų dalykų, kurie man be galo svarbūs. Jei aš galiu gerbti kitų įsitikinimus, vertybes ir priežastis, net jei kartais jos susijusios su žmonių mirtimis, prašau gerbti ir manuosius. Daugeliui mano nuotraukos iš medžioklės patinka. Tikriausiai jie vertina ir tai, jog aš nieko nepagražinu. Esu tokia, kokia esu ir nežadu keistis. Jei sumedžiojau elnią, dėviu sportines kelnes ir aiškiai matosi, jog po dušu nebuvau palindusi kelias dienas, vis tiek pasidalinsiu nuotrauka, kurioje aš taip atrodai. Tikiuosi, jog žmonės žiūrės į elnią, o ne į mane“, - užbaigė Nikki.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų