REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
28
Tamsa (nuotr. Fotolia.com)
28

Rugsėjo 6 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Kurkite ateities planus, svajokite apie geras permainas, tačiau su niekuo apie tai nesidalinkite. Būkite atsargesni bendraudami, neužmegzkite naujų pažinčių. Likite nuoširdūs bendraudami su savo mama, vaikais, mylimu asmeniu.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Nebloga diena: reikalai pajudės sparčiau, nesunkiai išsispręs jums svarbus klausimas. Pasaugokite vaikus, nereikėtų jų šiandien barti ir bausti (nebūkite smulkmeniški).

REKLAMA

Dvyniai

Tikėtini nesklandumai tvarkant reikalus, bendraujant su kolegomis, vadovu ar važiuojant automobiliu. Nieko atsakinga nesiimkite, tvarkykite smulkius reikalus.

Vėžys

Būsite linkę klausytis kitų nuomonės, pasiduoti aplinkinių įtakai. Vis dėlto laikykitės savo ankstesnių nuostatų ir neleiskite niekam kištis į jūsų reikalus. Šiandien geriau nesivelti į ginčus, venkite ir rizikingo vairavimo.

Liūtas

Pasaugokite save, neleiskite sau nervintis. Su niekuo nesiaiškinkite santykių. Nepervertinkite savo galimybių, jei teks skolintis ar sugalvosite imti kreditą.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Nors jus gerbia ir palaiko aplinkiniai, kolegos, įtakingi asmenys, nereikėtų tikėtis naudos iš visų gautų pritarimų ar pasiūlymų. Vis dėlto šiandien tinka susitikti darbo reikalais su užsieniečiais bei įtakingais žmonėmis.

Svarstyklės

Neblogas metas apmąstyti, kurti, aptarti ilgalaikius veiklos planus. Neatskleiskite savo tikrųjų tikslų, siekių atsitiktiniams asmenimis.

Skorpionas

Jūsų nuojautos bus aiškiaregiškos: teisingai numatysite ateitį, tad jei ko nors nesinorės imtis, dėl ko nors abejosite, žinokite, kad tas reikalas neduos norimų rezultatų (jo galima lengva širdimi atsisakyti). Šiandien gana tiksliai pajusite, ko jums reikia, kas perspektyvu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Dažniau ilsėkitės ir nevarginkite savęs neprivalomais darbais, nereikalingu bendravimu. Daugiau miegokite, ilgiau pasivaikščiokite gryname ore. Neskubėkite žadėti, įsipareigoti.

Ožiaragis

Niekur neskubėkite, nesiveržkite, nereaguokite į provokacijas. Neleiskite sau būti nepatenkintiems, kategoriškiems: būtent šiandien nesąmoningai žmonės ilgam apie jus susidarys vienokią ar kitokią nuomonę ir ją, deja, pakeisti bus labai sunku.

Vandenis

Nebūkite išsiblaškę, tačiau ir nesistenkite elgtis labai racionaliai: ir vienu, ir kitu atveju galite suklysti. Saugokite sveikatą.

Žuvys

Būkite atsargesni ką nors teigdami, vertindami ir atidesni su dokumentais, apdairesni ką nors pirkdami, taip pat vairuodami automobilį. Tikrinkite gaunamą informaciją, neskubėkite ja tikėti, jos skleisti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų