• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
35
24-erių milijardierius užfiksuotas su moterimi, kurią puikiai pažįstate  (nuotr. Instagram)

Turkų kilmės gražuolis socialiniuose tinkluose demonstruoja, kaip atostogauja prabangiai gyvenantis ir pinigų neskaičiuojantis jaunimas.

35

Turkų kilmės gražuolis socialiniuose tinkluose demonstruoja, kaip atostogauja prabangiai gyvenantis ir pinigų neskaičiuojantis jaunimas.

REKLAMA

„Rich Kids of Instagram“ atstovas Emiras Bahadiras (24 m.) privačiu lėktuvo išvyko į tikrai ne kuklias atostogas Graikijai priklausiančioje Mikono saloje. Prie jo prisijungė ir garsi aktorė Lindsay Lohan bei žymus batų dizaineris Brianas Atwoodas.

Nekilnojamojo turto magnatas, kurio vardas išvertus iš arabų kalbos reiškia „princas“, paplūdimyje laiką leido kartu su garsiąja amerikiete aktore, šalia kurios vėliau glaudėsi ir prie baseino.

„Gimiau turtingoje šeimoje, o augant buvau apsuptas prabangių automobilių, dėvėjau dizainerių drabužius, valgiau prašmatnius patiekalus, namuose visuomet stovėjo vertingi meno kūriniai ir nuolat keliavau. Žinau, ką reiškia prabangus gyvenimas. Mėgstu keliauti, lankytis įspūdingų meno kūrinių parodose ir juos kolekcionuoti, apsipirkinėti. Mane visuomet lydėjo mada, tad žinau, kad mano stiliui neprilygs niekas“, - teigė prie milijardieriaus gyvenimo pripratęs Emiras.

REKLAMA
REKLAMA

Kai nesikaitina po Graikijos saule, vaikinas laiką leidžia egzotinėse ir ne kiekvienam prieinamose pasaulio vietose.

„Visame pasaulyje turiu labai daug mėgstamų vietelių, kurioms surašyti neužtektų popieriaus. Lankausi ten, kur kiekvienas žemės gyventojas atvykti negali. Jau geriau būsiu apsuptas protingų, „kietų“ ir linksmų žmonių, nei turtingų turštybių“, - tęsė jis.

REKLAMA

Gimęs Stambule, bet užaugęs Šveicarijoje, Emiras lankė vieną prestižiškiausių „TASIS“ mokyklų. Ją baigęs, vaikinas mokslus tęsė Niujorko universitete, kur įgijo verslo ir technologijų vadybininko specialybę.

Emiras vadovauja nuosavai nekilnojamojo turto įmonei ir yra vieno Niujorke esančio klubo akcininkas.

Savo 500 tūkst. sekėjų „Instagram“ tinkle vaikinas pamalonina nuotraukomis iš sporto salės, prabangių renginių, kuriuose pasirodo dėvėdamas išskirtinius dizainerių kūrinius.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų