REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas

REKLAMA

Konkurentai ir priešai gali imti spausti, pasistenkite į tai nereaguoti. Kad ir kas nutiktų, siekite kompromiso, laikykitės duotų pažadų, tiesa, įsipareigoti dėl naujų dalykų nereikėtų. Visiškai netinka aiškintis meilės santykių.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Įtemptas metas: gali daug kas nepatikti, ypač darbe. Venkite ginčų su vadovybe. Gresia nenumatytos išlaidos ir nesutarimai su sutuoktiniu ar mylimu asmeniu. Vis dėlto būkite linksmesni ir mielesni su artimaisiais, ypač sutuoktiniu.

REKLAMA

Dvyniai

Mažiau patarinėkite ir vilkitės – šios dienos pasiūlymai žavūs, bet apgaulingi. Svarbu nesivelti į ginčus, konfliktus su artimaisiais. Daugiau dėmesio skirkite sutuoktiniui.

Vėžys

Mažiau jaudinkitės, tai laikini sunkumai. Saugokite gerus santykius su mylimu žmogumi ar sutuoktiniu. Vakaras neblogas aplankyti tėvus, draugus.

Liūtas

Pasistenkite išsaugoti viską, ką turite geriausia. Būkite atsargesni dirbdami, keliaudami.

Mergelė

Šiandien netinka spręsti jokių problemų arba tvarkyti reikalų. Iš mylimo asmens ar sutuoktinio mažiau tikėkitės švelnaus dėmesio.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės

Jus bus lengva suklaidinti tvarkant finansinius reikalus – geriau svarbų sprendimą atidėti ketvirtadieniui. Nepasiduokite daugumos nuomonei ar partnerių spaudimui. Visiškai netinka aiškintis santykių su antrąja puse.

Skorpionas

Mažiau kreipkite dėmesį į nemalonias arba žavias detales – per jas nesugebėsite išvysti visumos, objektyviai įvertinti reikalo. Geriau nesiimti pavojingo darbo. Būtina atida vairuojant, einant gatve. Nepasirašinėkite svarbių dokumentų.

Šaulys

Bus svarbu neatsidurti tarp dviejų ugnių, taip pat nesupriešpriešinti dalykinių bei šeimos interesų. Jei teks neišvengiamai užsiimti pavojingais ar atsakingais darbais, būkite itin atidūs, susikaupę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Galite būti pernelyg lengvabūdiški pasirašinėdami atsakingus dokumentus, vairuodami automobilį. Būkite atidūs, kad susikaupus nepasitenkinimui neišsilietumėte ant vaikų. Nesiaiškinkite santykių su žmogui, kurį mylite.

Vandenis

Bus sunku susikaupti, atsirinkti tinkamą informaciją – geriau nesiimti atsakingų darbų, kitaip galite pakenkti savo profesinei reputacijai, susipykti su kolegomis, šefu. Išaugs klaidų tikimybė rašant, kalbant, skaičiuojant, vairuojant automobilį.

Žuvys

Net jei jums atrodo, kad viskas patikima, – nerizikuokite, nepasikliaukite partneriais. Niekur neskubėkite, nesiblaškykite dirbdami su dokumentais ar vairuodami automobilį.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų