REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
18
Carina Linn  (nuotr. Instagram)

Medicinos seselė tapo tikra interneto sensacija po to, kai socialiniuose tinkluose pasidalino kraują kaitinančiomis asmenukėmis.

18

Medicinos seselė tapo tikra interneto sensacija po to, kai socialiniuose tinkluose pasidalino kraują kaitinančiomis asmenukėmis.

REKLAMA

Carina Linn (23 m.), gyvenanti Taipėjuje, savo „Instagram“ paskyroje turi beveik 300 tūkst. gerbėjų, kurie laukia bikiniu papuoštos merginos nuotraukų.

Fotografijos, kuriose Carina keliauja pėsčiomis dėvėdama bikini arba matavimosi kabinose įsiamžinusi besimatuojanti apatinį trikotažą, patraukė internautų dėmesį.

 

Viena jų sulaukė ypač didelio kiekio paspaudimų „patinka“. Po maudymosi kostiumėliu pasidabinusios Carinos nuotrauka ji rašė: „Laisvą dieną nieko neveikiu“.

Atsiradusiems pavyduoliams ji privalėjo atsilyginti pasidalindama darbe daryta nuotrauka. Joje mergina užfiksuota dėvinti seselės uniformą.

„Visų pirma, jau kurį laiką nebedirbu Min-Sheng ligoninėje (neklauskite apie dabartinę mano darbovietę), tačiau mano profesija išliko ta pati – esu medicinos seselė. Dirbu ligoninėje. Neesu modelis ar fotografė, o nuotraukų nedarau vien tam, kad išgarsėčiau. Aš esu aš. Elgiuosi ir darau tai, kas mane daro laimingą ir nemanau, jog esu kažkuo ypatinga. Be to, kodėl jūs apie mane turėtumėte būti susidarę nuomonę? Rimtai žiūriu į savo darbą ir gyvenimą. Už ekranų jaučiatės prastai ir pavydite, kad kitų žmonių gyvenimai yra įdomesni nei jūsų pačių. Paprasčiausiai nieko neesate pasiekę, o jūsų piktus žodžius apie mane vadinu šiukšlėmis“, - po nuotrauka rašė Carina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų