REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Pora (nuotr. Fotolia.com)
4

Avinas

REKLAMA

Sėkmė netikėtai vėl aplanko. Būsite kūrybingi – tik nesiblaškykite. O jei stinga įkvėpimo, įprastus dalykus pamėginkite pažinti iš naujo. Nebloga proga pamėginti ištaisyti bendravimo klaidas su vaikais, mylimuoju.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Spręstinos dalykinės problemos: dabar aiškiai išvysite, kas negerai, ir rasite optimalią išeitį. Šios dienos susitikimai, pokalbiai gali naudingai pakeisti požiūrį į darbą ir įkvėpti naujiems sumanymams.

REKLAMA

Dvyniai

Jūsų autoritetas ir populiarumas lems šios dienos sėkmę. Verta užmegzti ryšius, kreiptis pagalbos į aukštus, įtakingus ar tiesiog sumanius asmenis. Palanku pasirašyti bendradarbiavimo susitarimus.

Vėžys

Tai lemtingų atsitiktinumų, kurie naudingai pakreips net ir keblią situaciją, diena. Net jei jaučiatės prislėgti, imkitės svarbių problemų sprendimo. Tinkamas metas skolintis pinigų arba priminti apie skolą. Palanku tvarkyti draudimo reikalus.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Imkitės tvarkyti svarbius reikalus – tai itin palanki diena. Gerai bendrauti su įtakingais asmenimis, užsieniečiais, ieškokite naujų galimybių. Gera diena vykti į komandiruotes. Šios dienos naujienos suteiks viltį, o gauti pasiūlymai bus naudingi.

Mergelė

Labai svarbus metas, kai galite sulaukti aukštų įvertinimų, kai pavyks laimėti svarbių dalykų. Tinkama proga svarbiam pokalbiui su vadovu, įtakingais valdininkais, rėmėjais – siekite to, kas jums priklauso.

Svarstyklės

Verta rizikuoti, mėginti laimę. Tai sėkminga diena, kai pavyksta įvykius pakreipti reikalinga linkme. Remkitės draugų patarimais, kreipkitės į juos pagalbos. Tinka spręsti finansines problemas, ypač jei dėl jų yra nesutarimų veikloje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Atsipalaiduokite – ir viskas susiklostys kuo puikiausiai. Įsiklausykite į nuojautas, į jums pasakytus ar nugirstus žodžius: galite suprasti kai ką labai svarbaus. Puiki diena konfidencialiems susitikimams.

Šaulys

Jei nežinote, kaip pasielgti, apsispręsti, pasikalbėkite su vaikystės draugu – savaime kils reikalingas sprendimas. Tinkama proga svarbiam pokalbiui su artimaisiais, mylimu asmeniu.

Ožiaragis

Siekite įtvirtinti turimus laimėjimus, labiau apsaugoti savo turtą. Tinkamas laikas pasirašyti darbo sutartį ar sandorį. Palanku ką nors nupirkti vaikams, mylimam žmogui.

REKLAMA

Vandenis

Smagus laikas: malonu bendrauti, sekasi veikti. Tvarkykite skubius reikalus, susitikite su reikalingais žmonėmis, pasirašykite dokumentus. Gerės santykiai su kolegomis, pavaldiniais. Aiškinkitės šeiminius nesklandumus. Tinkamas laikas įsigyti technikos.

Žuvys

Svarbiausi pokyčiai šiuo metu bus susiję su jūsų artimaisiais, dalykiniais partneriais – daug kas priklausys nuo to, kaip seksis ir ką nuspręs jūsų sutuoktinis. Šios dienos sprendimai neduos greitų rezultatų, tačiau jais liksite patenkinti. Palanku ką nors vertinga nupirkti namams, mamai, senelei.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų