REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas

REKLAMA

Dabar būsite stiprūs. Tai gerojo persilaužimo laikas, kai galima užbėgti įvykiams už akių, aplenkti konkurentus: imkitės veiksmų, kad užtikrintumėte savo lyderystę. Tinka tvarkyti bet kokius skubius reikalus.

Tauras

Imkitės svarbių reikalų, spręskite finansines problemas: tai naudos, sėkmės metas. Gerai pasirašyti ilgalaikius bendradarbiavimo susitarimus.

Dvyniai

Neskubėkite patarinėti, pamąstykite apie atsakomybę, kurią prisiimate: šiuo metu būsite pernelyg dideli optimistai ir nepakankamai įžvalgūs. Venkite žadėti, įsipareigoti. Vakarą geriausia praleisti namuose.

Vėžys

Pasistenkite šią dieną praleisti kuo ramiau. Venkite ginčų su vadovybe ir tėvais. Verta baigti kažkada pradėtus darbus, grąžinti skolą. Būtų puiku, jei dalykinius reikalus atidėtumėte ir užsiimtumėte šeima. Vakare tikėtinas romantiškas nuotykis svečiuose, kelyje.

Liūtas

Sėkmingas laikas, būsite linkę į avantiūras. Vis dėlto nesigriebkite ką tik pasiūlytų dalykų, nesižavėkite naujovėmis, nes gali taip atsitikti, kad bus žingsnis į priekį, bet du atgal. Daugiau dėmesio skirkite vaikams.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Ieškokite ankstesnių klaidų darbe ir jas taisykite, analizuokite savo dalykinius santykius. Pasistenkite įvykdyti senus pažadus, atlikti anksčiau užmestus darbus. Gerai tvarkyti dokumentus, rankraščius.

REKLAMA

Svarstyklės

Nedirbkite sunkių darbų. Gauti pasiūlymai bus naudingi, bet dar negeras laikas į juos atsakyti. Daugiau laiko ir dėmesio skirkite savo porai. Vakare naudingos atsipalaidavimo procedūros, masažai.

Skorpionas

Dėl nieko nesijaudinkite: jūsų emocingumas gali būti pernelyg didelis. Spręskite susikaupusias problemas, geriau jų neatidėti kitai savaitei.

Šaulys

Reikalai pajudės jums reikalinga linkme be jokių ypatingų pastangų. Vėl atgaunate gerą formą, vėl esate pasiruošę žygdarbiams. Ruoškite erdvę būsimai veiklai, bet dabar nieko radikaliai nekeiskite. Galite sulaukti įtakingo asmens užtarimo, pagalbos.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Jums daug kas matyti: suvokiate, kur buvo jūsų klaidos, o kur partnerių žioplumas. Dabar nereikia jokių patarėjų. Nesivadovaukite bendromis nuostatomis, ieškokite originalaus kelio. Vakaras palankus susitikimams.

Vandenis

Viskas keičiasi, ir ši diena žada permainų. Geras laikas ką nors perdaryti. Apmąstykite, kaip racionalizuoti darbą, kad mažiau pavargtumėte. Vakare verta eiti anksčiau ilsėtis.

Žuvys

Savaime reikalai tvarkysis geriau nei jums stengiantis. Svarbu vadovautis intuicija ir daugiau ilsėtis, taip pat nedaryti nieko, ko nesinori. Laukia įspūdingas vakaras.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų