• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas

REKLAMA

Šiandien bus nesusipratimų, dviprasmybių. Reikėtų atsargiai reaguoti į pasiūlymus daug ir greitai užsidirbti: įmanomos pinklės, apgaulės. Neignoruokite artimo žmogaus perspėjimų.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Šiuo metu nepasiduokite lengvabūdiškų draugų įtakai, venkite atsitiktinių meilės nuotykių, rizikingų avantiūrų. Atkreipkite dėmesį į savo vaikų išdaigas, pomėgius.

REKLAMA

Dvyniai

Šiandien turėsite aibę reikalų. Labiau derinkitės prie aplinkybių, neskubėkite priimti atsakingų sprendimų, ypač susijusių su darbu, nekilnojamuoju turtu. Gaunama informacija gali būti netiksli.

Vėžys

Papūtę gaivesni vėjai gaivins meilės jausmus. Regis, galvosite apie asmenį, kuris dabar yra toli nuo jūsų. Arba džiaugsitės bendra kelione su tuo, ką mylite. Vis dėlto nerimauti, nesmagiai jaustis vers šeimos narys. Tikėtina priežastis - apgaulė, apkalbos.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Jeigu dairotės galimybės įsidarbinti arba verslo partnerių, rėmėjų, kreditorių, galite sulaukti viliojamo pasiūlymo. Vis dėlto aplink zuja avantiūristai, tad lengva suklysti. Šiuo atveju nesiremkite kitų patarimais. Mąstykite savo galva.

Mergelė

Jums į akį gali kristi žavus nepažįstamas asmuo. O galbūt vyksite susitikti su internetiniu draugu arba sulauksite svečio iš užsienio. Jeigu esate povestuvinėje kelionėje, meilė teiks sparnus. Tačiau nesnaus vagys, tad nežiopsokite.

Svarstyklės

Santykiuose, pokalbiuose stigs nuoširdumo, atvirumo, kiekvienas turės savų paslapčių,. Galbūt darbe naudosite neleistinus metodus, o gal aplinkiniams pasirodys, kad nesugebate rimtai tvarkyti kai kurių reikalų ir jumis neverta pasitikėti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Šiandien galite sulaukti keistų pasiūlymų, klaidinamos informacijos, tad būkite atidūs. Nekreipkite dėmesio į aplinkinių priekaištus, nesinervinkite, jeigu žinote ir jaučiate, kad elgiatės tinkamai.

Šaulys

Gali būti nelengva išsaugoti gerus santykius. Pasistenkite kritiškai pažvelgti į save. Galbūt elgiatės nelabai atsakingai, per dažnai atidėliojate svarbius reikalus? Liaukitės ieškoti sau pasiteisinimų, jaustis auka ar pan. Gali kilti keistų nesusipratimų.

Ožiaragis

Ne laiku ir ne vietoje ištarta frazė gali pakenkti. Tai, kas jums atrodė svarbiausia, gali netekti prasmės. Būkite atsargesni ir atidesni kontaktuose bei viešose vietose - gresia vagystės, apgaulės.

REKLAMA

Vandenis

Galimi laikini nesklandumai. Sužinosite apie kažkieno pastangas pasielgti savo naudai jūsų ir kitų sąskaita. Nesinervinkite, jei kažko nepajėgiate išsaugoti ar realizuoti. Jums reikėtų peržiūrėti, ko tikrai reikia, o ko galima atsisakyti.

Žuvys

Šiandien labai svarbu visur jausti saiką ir atsakomybę. Nustokite meluoti, visų pirma, sau, įsigilinkite į situaciją be išankstinių nuostatų, objektyviai. Tai duos daugiau naudos nei skubėjimas pasielgti pagal kažkieno dūdelę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų