REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
Zodiako ženklas (nuotr. Fotolia.com)

Kiekvienas zodiako ženklas turi ypatingą bruožą, kuris gali padėti jūsų gyvenimą padaryti geresniu ir gražesniu. Tad svarbiausia jį žinoti ir išnaudoti.

13

Kiekvienas zodiako ženklas turi ypatingą bruožą, kuris gali padėti jūsų gyvenimą padaryti geresniu ir gražesniu. Tad svarbiausia jį žinoti ir išnaudoti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis (gruodžio 22 – sausio 20)

Ožiaragiai sendami atrodo vis jaunesni. Tai tarsi gamtos triukas. Jie yra atsakingi ir praktiški, kantrūs, disciplinuoti ir turintys ambicijų. Dažniausiai jie pasiekia savo tikslą ir įveikia visas nuo jo skiriančias kliūtis, tad dėl patikimumo abejoti neverta.

REKLAMA

Kartais jie atrodo šalti, sunkiai atsiveriantys ir reikalaujantys pagarbos. Kartais netgi per rimti, per realistiški, tad būtina rasti būdų išreikšti savo jausmus ir suprasti, kad buvimas teisiu yra pervertinamas.

Vandenis (sausio 21 – vasario 19)

Sąžiningumas ir tikrumas yra svarbiausios vandenio savybės. Negalėtumėte norėti geresnio draugo – jie visuomet su visais sutaria. Taisyklės ir nurodymai jiems negalioja, nes jie vertina originalumą, lankstumą, inovatyvumą ir protą.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, kai kas pasakytų, kad jie taip pat yra neurotiški, labai ekscentriški ir maištingi. Vis tik jie teikia viltį ir įkvėpimą, o pasauliui tikrai reikia tokių žmonių. Nors emociškai vandeniai moka ir atsiriboti, jie gerai žino, ką reiškia kentėti.

Tam, kad galėtų gyventi tikrai puikiai, jie turi išmokti susidoroti su nesėkmėmis ir nusivylimais.

Žuvys (vasario 20 – kovo 20)

Ramus, švelnus, kuklus ir taikus ženklas. Jiems būdingiau svajoti nei susidurti su realybe. Žuvų siela būna švelni ir jautri, tai pats jausmingiausias ženklas. Jie taip pat yra romantiški, jiems puikiai sekasi menas, literatūra, vaidyba ar muzika.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Asmenys, gimę po žuvų ženklu, nereikalauja daug pastangų ir yra nekaprizingi, tačiau dažnai turi problemų su pinigais. Jie nekenčia žiaurumo ir neteisybės, moka aukotis ir netgi tapti tikrais kankiniais.

Svarbiausia jiems išmokti neapsigauti vėl ir vėl. Jiems taip pat reikia susirūpinti, kad neprasvajotų viso savo gyvenimo.

Avinas (kovo 21- balandžio 20)

Tai ženklas, drąsesnis už visus kitus ženklus kartu paėmus. Dėl savo užsispyrimo ir kietakaktiškumo jie nebijo rizikuoti. Jie gali bet kam pademonstruoti, ką reiškia drąsa nepalankiomis aplinkybėmis, bebaimiškumas, polinkis į nuotykius ir nevaržoma energija. Juos dažniausiai kaltina kantrybės trūkumu, arogancija ir polinkiu dominuoti. Jų neįtikėtina valios jėga ir ryžtingumas tikrai sukelia susižavėjimą.

REKLAMA

Avinai retai kada būna dviveidžiai arba nesąžiningi, tačiau nutylėti savo nuomonę jie tikrai nėra linkę. Avinas dažniausiai yra lyderis, trokštantis galios.

Jei jiems pavyksta prisijaukinti savo jautriąją puse, išvengti nutrūktgalviškumo ir pavojingų situacijų, tai nėra nieko, ko jie negalėtų pasiekti.

Jautis (balandžio 21 – gegužės 21)

Patikimas, praktiškas, lojalus, stabilus, ramus ir taikus asmuo. Tiesa, jei jau nutinka tokia situacija, kai jie pamato raudoną spalvą, tai tuomet jaučiai gali būti tikrai destruktyvūs. Jų kantrybė yra tiesiog legendinė, bet tai pasakyti galima ir apie jų užsispyrimą bei tingumą. Šis ženklas, valdomas romantikos ir patrauklumo planetos Veneros, gerai žino, kaip uždirbti pinigų, viską tvarkyti saugiai ir gerai gyventi. Materialiniai daiktai jaučiams taip pat yra svarbūs.

REKLAMA

Dažniausiai jaučiai yra atsargūs ir vengiantys rizikos. Kai jie įsimyli ir jaučiasi saugūs, jie būna lojalūs ir atsidavę partneriai nuo pradžios iki pabaigos.

Jų gyvenimą į vėžias gali sustatyti pasirinkimas surizikuoti ir išbandyti ką nors naujo.

Dvyniai (gegužės 22 – birželio 20)

Šis ženklas pasižymi tokia gausa savybių, kad sunku jas ir išvardyti... Vis tik negalima nepaminėti protingumo, šmaikštumo, judrumo. Šio ženklo asmenys nuvys bet kokį nuobodulį ir tiesiog nuostabiai palaikys kompaniją. Dvyniai labai lengvai bendrauja, palieka lengvumo įspūdį, yra prisitaikantys ir lankstūs. Nors yra ir ne pačių geriausių savybių – jiems sunku reikšti emocijas, vertinti save realistiškai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dvyniams labai svarbi laisvė, tad jie labai bijo būti pririšti. Bet jei duosite jiems pakankamai virvės, jie visuomet sugrįš. Tam, kad jie jaustųsi gerai gyvenantys, jie turi pasirinkti vieną dalyką ir tapti jo specialistais.

Vėžys (birželio 21 – liepos 22)

Jautrus ir perdėtai saugoti norintis, vidinio saugumo ieškantis ženklas. Be abejonės tai vienas rūpestingiausių ir supratingiausių zodiako ženklų. Venkite minčių, kad po šiuo ženklu gimusius asmenis galėsite lengvai kontroliuoti. Tiek moterys, tiek vyrai vėžiai yra labai ambicingi ir siekia savo tikslo, kad ir ką darytų. Lojalūs ir supratingi, su geriausiomis intencijomis ir viską paremiantys jausmais – tokie jau tie vėžiai.

REKLAMA

Bendrai vertinant tai sudėtingas ženklas, priklausomas nuo nuotaikų, labai prieraišus, bet tuo pačiu metu parodantis nepasitikėjimą kitais žmonėmis.

Pats geriausias patarimas, kurį galima duoti vėžiui – pasikliauti puikiais instinktais, jei tai žada gerą nuotykį.

Liūtas (liepos 23 – rugjūčio 22)

Dosnūs ir geraširdžiai, charizmatiški ir pasitikintys savimi liūtai mėgsta būti dėmesio centre ir sulaukti įvertinimo. Jie nėra tokie pompastiški ir valdingi, kaip kartais yra vaizduojami, tačiau jei su jais negerai elgsitės, geruoju nesibaigs. Jie dievina dramą ir visuomet nori būti pastebėti. Taip pat yra ir kita pusė – širdies reikaluose jie yra aistringi, meilūs viliokliai, kurie nepagailės mylimiesiems jokių dovanų.

REKLAMA

Idealaus gyvenimo siekiantiems liūtams svarbiausia įrodyti, kokie nepriklausomi jie yra ir niekuomet nebijoti atstūmimo.

Mergelė (rugpjūčio 23 – rugsėjo 22)

Jų patikimumas ir praktiškumas vertas atskiro pagyrimo, o ką jau kalbėti apie protingumą ir analitinį mąstymą. Atsidavę ir disciplinuoti, labai rūpestingi ir supratingi kitiems, niekuomet nepamirštantys pareigos jausmo – tokie yra po mergelės ženklu gimę žmonės. Kas dar galėtų išspręsti visų kitų problemas? Tačiau yra ir dar kai kas – kritiški, ciniški, darboholikai, perfekcionistai – mergelės šito niekaip nepaslėps.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mergelės yra labai smulkmeniški, tad viskas turi būti padaryta teisingai, nors mažai tikėtina, kad kam nors apie tai pasigirs.

Ir jie niekam nesiskųs, kai darbai pasunkėja – kuo sunkesnis darbas, tuo mergelėms geriau. Tai reikėtų turėti omeny dėliojant gyvenimo prioritetus.

Svarstyklės (rugsėjo 23 – spalio 23)

Šio ženklo žmonėms svarbiausias yra teisingumas, o šalia jo – poreikis ramybei ir harmonijai. Negebėjimas apsispręsti svarstyklėms tikrai kenkia. Ir nors svarstyklės kartais gali pasirodyti labai paviršutiniški, iš tikrųjų jie nepaprastai protingi ir šarmingi.

REKLAMA

Svarstyklės nevengia ir flirtuoti. Labai mylimi ir tikri bendravimo specialistai, jie dievina kompanijas ir grožį.

Šio ženklo žmonės turėtų neapsikrauti ir prisiminti, kad reikia džiaugtis ir asmeniniu gyvenimu.

Skorpionas (spalio 24 – lapkričio 22)

Paslaptingi ir privatumą išlaikantys skorpionai taip pat yra labai patikimi ir ištikimi, visuomet išpildo savo duotus pažadus. Tačiau skorpiono nuodus atlaikyti bus tikrai sudėtinga, ypač jei jis pajuto išdavystę. Jiems kerštas yra saldus.

Skorpionas yra vienas tų ženklų, kuris dažniausiai suprantamas neteisingai. Jie turi didžiules ambicijas, tačiau dažniausiai to niekada nesužinosite. Be to skorpionai yra labai jausmingi, linkę į pavydą ir savininkiškumą. Seksualumą jie tiesiog spinduliuoja, bet niekuomet nežiūrėkite ilgai jiems į akis. Geriausias patarimas skorpionui – nustokite būti tokiu paslaptingu ir patikėkite savo jausmus ir kitiems.

REKLAMA

Šaulys (lapkričio 23 – gruodžio 21)

Šauliai žinomi dėl savo dosnumo, optimistiškumo, polinkio lošti ir rizikuoti – jiems nuotykiai visuomet įdomūs. Atrodo, kad laimė tiesiog persekioja šaulius ir jie pamato kiekvieną svarbią galimybę. Dėl to jie retai kada pagalvoja antrą kartą.

Yra tendencija, kad dėl per didelio pasitikėjimo savimi ir kartais pasitaikančio nerūpestingumo šauliams gali pasitaikyti klaidų. Jų moto – visuomet pamatyk pozityviąją pusę, tačiau tai nereiškia, kad jie nuolat juokauja. Jie yra linkę daug mąstyti.

Tad svarbiausia neatbaidyti laimės nerūpestingumu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų