REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas

REKLAMA

Tai, ko seniai siekėte, dabar gali įvykti savaime. Labiau pasverkite kiekvieną žodį – bendravimo menas bus lemtingas. Galimi svarbūs susitikimai, kuriuos turite progos sugadinti dėl nesugebėjimo įvertinti pašnekovą. Kita vertus, nesureikšminkite išgirstų pasiūlymų: finansiniais, darbo pažadais neverta tikėti. Svarbesnį apsisprendimą geriau atidėti rytdienai.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Apsiribokite savo šeima, nesiimkite jokių dalykinių reikalų tvarkymo. Tai geras laikas užsiimti namais, artimaisiais ir nepalankus dalykinei veiklai, svarbiems darbo reikalams tvarkyti.

REKLAMA

Dvyniai

Gali sugrįžti seni romantiški prisiminimai, įvykti susitikimas su žmogumi, kurį kadaise garbinote. Vis dėlto diena nėra palanki nei meilės pasimatymams, nei atnaujinti santykius. Šiandien gera proga sėkmingai užbaigti įstrigusį reikalą.

Vėžys

Bus nelengva nurimti: vis kas nors erzins, trukdys. Vis dėlto tai labiau „techniniai nesklandumai“ nei rimtos bėdos. Kita vertus, gali išryškėti finansinių problemų, nuostolių darbe. Geras laikas užbaigti susikaupusius smulkius reikalus, susitvarkyti darbo vietą ir pasitikrinti sveikatą.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Jei dažniau nusileisite aplinkiniams, savo porai, suvoksite, kad esate mylimi ir vertinami. Priešingu atveju sugadinsite santykius su antrąja puse, galite ir slaptų priešų įgyti. Nesivelkite į intrigas. Tai nepalankus metas susitarimams.

Mergelė

Jūsų vertinimai gana neobjektyvūs – galite susikurti problemų tuščioje vietoje ir pakenkti savo santykiams su tais, kurie jus remia, palaiko, myli, dalijasi su jumis vargais, rūpesčiais. Galimos problemos dėl skolų.

Svarstyklės

Neverta aptarinėti finansinės plėtros planų su partneriais, užsieniečiais – vargu ar gausite tai, ką jums pažadės. Atidėkite tai rytdienai. Tik nenuliūskite: būkite tikri, kad jus gerbia ir palaiko aplinkiniai, kolegos, įtakingi asmenys.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Gerai tvarkyti senus, užmirštus reikalus. Bendraudami siekite likti aiškūs, konkretūs. Neskubėkite tikėti tuo, ką girdite, dažniau pasitikrinkite, ar teisingai suprantate reikalo esmę, ypač jei teks bendrauti su vadovais.

Šaulys

Net jei teks nusivilti kažkuriuo draugu, nenusivilkite visais: net nenutuokiate, kiek dar turite ištikimų bičiulių, galinčių atjausti, suprasti, pagelbėti. Tarkitės su jais, ieškokite bendraminčių – jų patarimai bus naudingi. Kita vertus, ir patys būkite pasiruošę padėti draugams išsikapstyti iš finansinių bėdų.

REKLAMA

Ožiaragis

Neplanuokite nieko svarbaus: jei norisi nieko neveikti, tik ilsėtis, ir ilsėkitės. Save prievartaudami užsiimti sunkiais, nemaloniais darbais pakenksite ne tik sveikatai, bet ir reikalui. Daugiau miegokite, ilgiau pabūkite gamtoje.

Vandenis

Atsigausite, tačiau nesigriebkite svarbių darbų – atidėkite. Šiandien labiau seksis sprendžiant senas problemas, ieškant reikalingos informacijos ar dingusio daikto, dokumento.

Žuvys

Neskubėkite, pirmas įspūdis bus apgaulingas. Galite neįvertinti išgirsto pasiūlymo naudos, perspektyvų ar neteisingai suprasti jums siunčiamus simpatijos ženklus. Netinkamas laikas pasirašyti finansines, darbo sutartis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų