REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lapkričio 07 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Lapkričio 07 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Šiandien jūsų žavesys dar labiau išryškės, sulauksite komplimentų. Galbūt pasijusite įvertinti dėl savo veiklos, talento, gabių atžalų ar pan. Vilčių teikia pradėtas projektas, užsimezgęs ar atgijęs meilės ryšys.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Būsite nusiteikę kaip reikiant padirbėti, susitvarkyti namų ar darbo aplinką. Galimas svarbus pokalbis su esamu ar potencialiu darbdaviu. Jūsų pastangos duos gerą postūmį. Galite užsitikrinti įtakingo asmens palaikymą.

REKLAMA

Dvyniai

Šiandien jūsų nuotaika ir sėkmė labai priklausys nuo kitų žmonių. Jeigu kažkam mėginate primesti atsakomybę, ims svyruoti tarpusavio pasitikėjimas. Derėtų atvirai aptarti problemas, išklausyti ir išgirsti kitus.

Vėžys

Mintys daugiausiai suksis apie verslo projektus, paskolų galimybes, negrąžintas skolas ir pan. Skaičiuoti taip pat vers asmeninio gyvenimo, namų pertvarkymo planai. Naudos gali duoti konfidenciali informacija.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Šiandien galima pasistūmėti pirmyn tiek dalykinėje sferoje, tiek politikoje, moksle. Pasitelkite diplomatiją, kūrybinį požiūrį ir drąsiai veikite. Verta kreiptis į įtakingus asmenis, tvarkyti juridinius reikalus, ruošti publikacijas.

Mergelė

Ši diena palanki norintiems dirbti ir užsidirbti bei plėsti savo verslą. Tad pasistenkite dirbti produktyviai, nenuvilkite kolegų ir užsakovų. Iš pažįstamo asmens galite gauti naudingą patarimą arba protekciją.

Svarstyklės

Geriausiai šiandien jums seksis reikštis ne dalykinėje, o visuomeninėje veikloje bei bendraminčių kompanijoje. Jūsų privalumus labiausiai įvertins dvasiškai artimi žmonės. Vakare pasirūpinkite sveikata, laiku eikite miegoti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Šiandien nieko neforsuokite, niekur nesiveržkite per jėgą. Pravartu daugiau laiko praleisti vienumoje, pasirūpinti buitimi, komfortu. Nupirkite kokią mielą smulkmenėlę artimam žmogui, paruoškite skanią vakarienę, pasilepinkite.

Šaulys

Šiandieną būsite neramūs, emocionalūs. Norėsis daug nuveikti, atrodys, kad nieko nespėjate. Nekelkite per didelių reikalavimų sau ir kitiems, veikite mažais žingsneliais, planuokite realiai įgyvendinamus tikslus, tuomet viskas pavyks.

Ožiaragis

Tikėtina, kad jums iš dalies pavyks pakreipti įvykius norima linkme. Vertėtų tartis dėl aktualių turtinių ar verslo reikalų. Galimas naudingas sandoris, geras pirkinys. Turbūt pagerės sveikata ar išvaizda.

REKLAMA

Vandenis

Sėkmė šiandien priklausys nuo jūsų informuotumo ir iškalbos. Turbūt kitus stebinsite savo žiniomis arba kelionių įspūdžiais. Užtaisysite atsivėrusią spragą jums svarbiuose santykiuose, jei užvesite nuoširdų pokalbį, sugebėsite atsiprašyti ir pan.

Žuvys

Jeigu neturite ypatingų siekių ir norų, diena nenuvils. Kasdienybės rutina nevargins, o plaukimas pasroviui leis išvengti įtampos. Norėsis daugiau dėmesio skirti artimiesiems, būti dosniems. Vakaras stimuliuos meilei, pramogoms.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų