REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas

REKLAMA

Būsite tam tikra prasme ir dosnūs, ir godūs. Dosnūs būsite tiems, kuriems norite padaryti ypatingą įspūdį, suvilioti, papirkti ir pan. O godūs būsite aplodismentų, liaupsių, materialinio įvertinimo. Galite teikti ar gauti originalią dovaną, keistą laišką.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Aplinkinius kažkam provokuojate arba patys iš jų patiriate staigmenų, keistų reakcijų. Regis, esate linkę elgtis ekscentriškai, rizikuoti, eksperimentuoti.

REKLAMA

Dvyniai

Regis, jums trūksta artimiausių žmonių dėmesio ir palaikymo. Arba jiems kyla rūpesčių dėl jūsų, ir jie nerimauja, gal net vengia su jumis atvirai bendrauti, veidmainiauja. Vis dėlto diena gali būti smagi, su šou elementais ir flirtais.

Vėžys

Šiandien būsite linkę painioti privačius ir viešus ar tarnybinius interesus, arba darbą ir malonumus, romantiką. Bandymas juos suderinti gali būti šmaikščiai išjuoktas aplinkinių. Kūrybinė veikla žada honorarą, aplodismentus.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Jums norėsis solidarumo ir pagarbos iš kolegų, o realiai jausite daugėjant priešiškumo. Galbūt prasidėjo konkurencija dėl naujos darbo pozicijos ar naujo vadovo palankumo. Galite patirti netikėtą išbandymą per darbo interviu.

Mergelė

Būsite linkę dramatinti nesusipratimus, priešiškumus. Galite kažkam taikyti arba patirti finansines ar kitokias sankcijas, tarnybinius patikrinimus. Svarbu nesipykti su oponentais bei antrąja puse, antraip bus nekokia atomazga.

Svarstyklės

Netikėtas finansinis pasiūlymas gali slėpti klastą. Verčiau nemanykite, kad sutikote dovanų karalių, ir nesileiskite į avantiūras, ypač tokias, kur reikia žaibiškai apsispręsti. Patikrinti dalykai bei žmonės - rimtesnis pasirinkimas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Gali kilti spontaniška idėja, susijusi su investicija, kelione, studijomis, stažuote ar pan.

Šaulys

Jus linksmins tik jūsų pačių neliečiantys taiklūs pasišaipymai su potekste. Jei vis dėlto palies jus, galite pasijusti pažeminti. Ypač jums nepatiks staigmenos, susijusios su darbu, karjera, politika. Beje, jūsų humoras kitų atžvilgiu gali būti dar grubesnis.

Ožiaragis

Šiandien jus apgaudinės ir vedžios už nosies, kas tik netingės. Regis, net pirkdami ar parduodami galite apsigauti. Iš draugų, aplinkinių turbūt sulauksite staigmenų, originalių pokštų. Tvirčiau prilaikykite piniginę, saugokitės sukčių.

REKLAMA

Vandenis

Išgirsite, ko negirdėję, ypač jeigu skaitysite komentarus apie save ar artimą žmogų arba savo teiktą interviu ir pan. Verčiau nesipykite su kolegomis, kaimynais, nepulkite skųsti, liežuvauti.

Žuvys

Regis, būsite nusiteikę pirkiniais lepinti šeimos narius. Deja, nelabai atsižvelgsite į jų pačių norą, skonį, tad jų reakcija gali jus nustebinti. Beje, ir patys galite gauti originalių dovanų, dėl kurių nebežinosite, ar džiaugtis, ar nervintis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų