REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
Partnerio turinys
Turinys paruoštas bei kontroliuojamas projekto partnerio

Iš tiesų, net ir kalbant apie itin konkrečias funkcijas atliekančius prietaisus, tokius kaip šaldytuvai, egzistuoja mados tendencijos. Jei anksčiau buvo įprasta, kad šaldytuvas yra tiesiog baltas ir, kaip taisyklė, su nedidele šaldymo kamera šaldytuvo vidaus viršuje, tai dabar vartotojai turi ypatingai platų pasirinkimą: nuo visai mažų ir kompaktiškų iki didžiulių „side-by-side” tipo šaldytuvų gausioms šeimoms, nuo įprastų baltų iki nerūdijančio plieno, ant kurio nelieka pirštų žymių, ar prabangių stiklo paviršių. Šiuolaikinis šaldytuvų išorės dizainas – tai aiškios linijos, kokybiški paviršiai ir jokių nereikalingų papildomų detalių. Žymiai daugiau dizaino elementų – šaldytuvo viduje. Pavyzdžiui, patvaresnės šaldytuvų lentynėlės su nerūdijančio plieno apvadais, įvairūs dideli skyriai ir maži skyreliai, chromuoti butelių laikikliai, durelių lentynėlės, ledukų šaldymo sistemos ir daug kitų priedų, kurie skirti kuo patogiau laikyti maisto produktus savo šaldytuve ir maksimaliai išsaugoti jų šviežumą!

REKLAMA
REKLAMA

Svarbiausi technologiniai laimėjimai

Ko gero, vienas iš svarbiausių laimėjimų – bešerkšnė šaldymo sistema, kuri gali būti vadinama įvairiai. Pavyzdžiui, BEKO prekės ženklo atveju tai vadinama „NeoFrost”, kitų prekių ženklų atveju – „No Frost“ ir panašiai. Tikriausiai daugelis prisimena tuos laikus, kai reikėdavo atitirpinti šaldytuvą, nes jame prisikaupdavo pernelyg daug šerkšno ir susidarydavo ledas. Dabar esame išvaduoti nuo šio ne itin malonaus ir pernelyg daug laiko užimančio darbo, o sutaupytą laiką galime skirti smagiai veiklai su šeima!

REKLAMA

Dar vienas revoliuciją sukėlęs dalykas yra mėlynoji šviesa. BEKO „Active Fresh Blue Light” neleidžia nutrūkti fotosintezės procesui vaisius ir daržoves sudėjus į šaldytuvą. Jie toliau noksta, išlaiko visus savo vitaminus bei maistingąsias medžiagas ir ilgiau išlieka švieži, kas, be abejo, yra svarbiausia kiekvienam iš mūsų.

Svarbiausi kriterijai renkantis šaldytuvą

Išsirinkti gerą ir patikimą prietaisą iš didžiulės pasiūlos yra atsakinga užduotis kiekvienam vartotojui. Tačiau tai visiškai nesudėtinga, tereikia skirti šiek tiek laiko išsiaiškinti šiuolaikinių prietaisų technologijoms arba kreiptis į šios srities ekspertus, kurie Jums viską išaiškins ir padės nepasiklysti tarp įvairiausių šaldytuvų funkcijų ir savybių.

REKLAMA
REKLAMA

Energijos sanaudos. Visuomet atkreipkite dėmesį į prietaiso energijos sąnaudų klasę. Ji gali svyruoti nuo A+ iki A+++. Taip Jūs ne tik pasirūpinsite aplinka, tačiau ir sutaupysite pinigų savo šeimos biudžete. Atkreipkite dėmesį, kad kai kurie šaldytuvai turi papildomų funkcijų, kurios padės dar labiau sumažinti elektros energijos sąnaudas. Pavyzdžiui, BEKO „EcoFuzzy” funkcija automatiškai įjungia energijos taupymą šaldytuve, kai jo durelės nėra atidaromos daugiau nei 6 valandas. Esate keliaujanti šeima? Tuomet Jums pravers atostogų režimas, kuomet veikia tik šaldiklis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Bešerkšnė sistema. Kaip buvo paminėta, itin patogu turėti šaldytuvą su bešerkšne šaldymo sistema. Pasirinkus šaldytuvą su BEKO „NeoFrost” bešerkšne šaldymo sistema, Jums nereikės šaldytuvo atitirpinti, be to, nesimaišys šaldytuvo ir šaldiklio skyriuose esančių maisto produktų kvapai, nes juose cirkuliuoja atskiros oro sistemos. Tikrai nei viena šeimininkė nenori, kad jos su meile iškeptas braškinis tortas kvepėtų… žuvimi, kurią ką tik užšaldė šaldiklyje.

Antibakterines savybės. Nepamirškite antibakterinių savybių! Antibakterinės durų rankenos, antibakterinės šaldytuvo tarpinės ir aktyvus oro jonizatorius – tai trio, kuris užtikrins maksimalią Jūsų prietaiso higieną. Taip Jūsų maisto produktai ilgiau išliks švieži ir nepakeitę išvaizdos.

REKLAMA

Nulinės zono skyrius. Šviežius maisto produktus, kuriuos ketinate suvartoti iškart, t.y. neužšaldę, reikėtų laikyti nulinės temperatūros skyriuje. Šis skyrius idealiai tinka šviežiai mėsai ar žuviai laikyti, kad būtų išsaugotos visos maistingosios savybės ir išliktų visi šviežio maisto aromatai. Nulinės temperatūros skyrių įvertins kiekvienas maisto gaminimo fanas!

Labai svarbu atkreipti dėmesį į tokį iš pirmo žvilgsnio paprastą dalyką kaip šaldytuvo skyriai. Buitinės technikos prietaisų gamintojai nuolat tobulina savo produktus ir kuria vis naujas technologijas, dėl kurių savo naująjį prietaisą Jūs galėsite naudoti itin lanksčiai ir ilgiau mėgautis šviežiu maistu. Pavyzdžiui, BEKO „Multizone” skyrius, priklausomai nuo Jūsų poreikių, gali būti naudojamas kaip šaldytuvas, šaldiklis ar nulinės temperatūros skyrius, nes jame temparatūra yra reguliuojama nuo -24 iki +100C. Šis skyrius pravers mėgstantiems šaldyti savo sodo ar miško gėrybes. BEKO „Everfresh+” skyriuje daržovės išliks šviežios ir sultingos net iki 30 dienų! Šiame skyriuje Jūs patys galite reguliuoti drėgmę, o rezultatai – akivaizdūs. Tai įvertins visos mamos, kurios rūpinasi savo šeimos sveika mityba.

REKLAMA

Šaldytuvas BEKO RCNA365E30ZX

Daugelį apžvalgoje išvardintų savybių galite rasti BEKO šaldytuve RCNA365E30ZX. Tai A++ energijos sąnaudų klasės, 185 cm aukščio šaldytuvas. Šiame šaldytuve yra „NeoFrost“ technologija, kuri užtikrina, kad šaldiklyje nesusidarys šerkšnas, o šaldytuvo skyriuje bus palaikomas nuolatinis drėgnumas ir temperatūra. Salotų šviežumą (net iki 30 dienų) padės išsaugoti šaldytuve esantis „Everfresh+“ stalčius, kuriame palaikomas optimalus drėgmės lygis. Šaldytuvas taip pat turi „Active Fresh Blue Light“ skyrių, kuriame saugomi vaisiai ir daržovės ilgiau išliks švieži ir nepraras savo maistingųjų savybių. Taip pat šis prietaisas, kaip ir visi kiti BEKO šaldytuvai ir šaldikliai turi antibakterines tarpines ir oro jonizatorių, kurie užtikrina, kad šaldytuve nesusidarys nemalonūs kvapai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų