REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
37
Mallory Manning  (nuotr. Instagram)

Kovoti su viršsvoriu ir pasiekti norimų rezultatų kartais gali pasirodyti iš tiesų labai paprasta. Tačiau ši amerikietės istorija atskleidžia tikrąjį gyvenimą turint viršsvorį: nuo nesibaigiančių patyčių iki minčių apie savižudybę.

37

Kovoti su viršsvoriu ir pasiekti norimų rezultatų kartais gali pasirodyti iš tiesų labai paprasta. Tačiau ši amerikietės istorija atskleidžia tikrąjį gyvenimą turint viršsvorį: nuo nesibaigiančių patyčių iki minčių apie savižudybę.

REKLAMA

29- erių Mallory Manning dabar su liūdesiu prisimena tas dienas, kuomet kentė ne tik nuo didžiulio viršsvorio, bet ir nuo nuolatos girdimų užgauliojimų.

Daugiau kaip pusės savo svorio atsikračiusi mergina dabar jaučiasi ne tik pasitikinti savimi, bet ir patraukli sau bei aplinkiniams.

Nuo mažens kentusi didelį viršsvorį Mallory prisimena, kad didžiąją dalį jos mitybos sudarė greitas maistas, saldumynai, gazuoti gėrimai. 5000 kalorijų per dieną suvartodavusi moteris tikina, kad kas kartą pažiūrėjusi į veidrodį vis labiau bjaurėdavosi savo kūnu.

Ji prisimena, jog net būdama su draugais nesijautė laiminga.

„Būdama su draugais visuomet šypsodavausi, būdavau linksma, bet po ta šypsena viduje aš buvau prislėgta ir nelaiminga“, - atvirauja mergina.

REKLAMA
REKLAMA

Nuolatinės patyčios, pikti žmonių komentarai merginą tik dar labiau žlugdė. Kaip ji pati pripažįsta, kas kartą buvo didžiulė baimė išeiti į gatvę, norėjosi kur nors pasislėpti, ar pradingti, kad nereikėtų viso to kentėti.

REKLAMA

„Jaučiau, kad su kiekviena diena tempiu save žemyn ir vis labiau nekenčiu savęs“, - teigia ji.

Kiekvieną dieną girdimi užgauliojimai, padarė lūžį merginos gyvenime. Sukaupusi ryžto ji ne tik nusprendė kovoti su savimi, bet ir įrodyti kitiems, ką gali.

Visų pirma, Mallory nusprendė keisti savo mitybos įpročius. Ji ne tik sumažino savo suvartojamų kalorijų skaičių, bet ir išbraukė greitą maistą bei kitus nesveikus maisto produktus.

Pasak merginos, pradžia buvo sunki. Atsikratyti visko drastiškai ir greitai tikrai nėra lengva. Ji pataria, kad viską reikia daryti iš lėto, nesvarbu ar tai prireiks mėnesio, dviejų ar netgi pusės metų. Vien tik susitvarkiusi savo mitybą, mergina prarado nemažai kilogramų ir pradėjo aktyviai sportuoti.

REKLAMA
REKLAMA

Mallory džiaugiasi, kad pradėjusi kovoti su savo viršsvoriu jai užteko drąsos eiti iki galo ir nesustoti. Ji laiminga, kad sunkaus darbo rezultatai yra iš tiesų teigiami, o patiriamas patyčias pakeitė malonūs komplimentai.

„Mano užsispyrimas ir drąsa man suteikė naują gyvenimą, kurio troškau ir siekiau visada“, - pripažino ji.

Nors mergina sako, kad galutinai pasiekti norimų rezultatų jai vis dar nepavyko, bet tikina, jog aktyvi veikla ir sveikas gyvenimo būdas jai padės greitai išpildyti svajones.

Mallory tikis padėti kitoms moterims, kuriuos jaučiasi palūžusios ir savimi nepasitikinčios, atrasti jėgų. Nes pasak jos, teigiami rezultatai atperka pusę gyvenimo slėgtą liūdesį ir sielvartą dėl to, kokia buvai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų