REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rugsėjo 08 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Rugsėjo 08 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Iki pietų bus sunkesnis metas, nes žmonės, su kuriais teks bendrauti, elgsis oficialiai, "valdiškai", nejausite jų simpatijos. Vakaras jau žada susitikimus su draugiškais, palankiais pažįstamais ir bendraminčiais.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Jeigu norite kaip nors paveikti kolektyvą, kitus žmones, pirmauti, nesnauskite pirmoje dienos pusėje, nes tuo metu labiau trauksite aplinkinių dėmesį. Pavakariais jūs įdomesni būsite slaptiems priešams ir liežuvautojams.

REKLAMA

Dvyniai

Pirma dienos pusė neleis jums būti aktyviems, keistai slopins. Vargu ar sugebėsite būti objektyvūs ir racionalūs. Pavakariais viskas atsistos į savo vietas. Kažkam padarysite stiprų įspūdį.

Vėžys

Padidėjęs jautrumas pažeidžiamą darys virškinimo traktą, tačiau veiklai ir bendravimui netrukdys. Tiesa, labai neramiai ir giliai išgyvensite artimų žmonių problemas, vaikų staigmenas. Jei pastarieji išlepinti, tai gali netinkamai pasielgti.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Pirma dienos pusė palanki komerciniams, turtiniams reikalams tvarkyti, sudaryti sandorius, rūpintis avansais, honorarais ir pan. Popiet noriai bendrausite su artimos aplinkos žmonėmis, klientais. Seksis teikti paslaugas.

Mergelė

Pirmąją dienos pusę veikite aktyviai, jeigu jums aktualu gauti, teikti, apdoroti informaciją, ką nors pervežti, parduoti, išmokti, gauti dokumentą, sutartį ar pan. Popiet jau sumažės energijos, aptingsite, tenorėsite rūpintis savimi ir šeima.

Svarstyklės

Jeigu niekas netrukdys, net ir būdami pasyviai nusiteikę pirmąjį pusdienį, neužbuksuosite ir viską darysite pagal dienotvarkę. Vakare tuomet jau smagiai atsikvėpsite ir maloniai praleisite laisvalaikį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Iš ryto niekaip negalėsite susikaupti rimtam darbui, atitrūkti nuo romantiškų minčių, jau įvykusių atrakcijų, pasirodymų ar varžybų. Popiet susigriebsite, kad dar daug darbo liko neatlikto, o atidėti nelabai įmanoma.

Šaulys

Rimtai padirbėti seksis pirmoje dienos pusėje. Popiet jau gali trukdyti neplanuoti kontaktai. Rodos, ir jūsų partneriui labai prireiks jūsų dėmesio, dalyvavimo jam svarbiame renginyje ar reikale.

Ožiaragis

Šiandien negalėsite likti abejingi kitų žmonių pastaboms, komentarams. Turbūt bandysite apginti savo tiesą, garbę, reikalausite kompensacijos ar pan. Regis, rasite gerų sąjungininkų ir patarėjų.

REKLAMA

Vandenis

Rytas palankus finansinių reikalų tvarkymui, verslo susitikimams, psichologinėms konsultacijoms, o pavakariais užsimanysite kažko nekasdieniško. Regis, naršysite po kelionių portalus, bendrausite su užsieniečiais, megsite pažintis.

Žuvys

Pirmoje dienos pusėje į viską žvelgsite optimistiškiau ir visur matysite filosofinę prasmę. Popiet jūsų veidas niauksis dėl įtampos darbe, gatvėje, nesutvarkytų dalykinių reikalų ir pan.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų