REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas

REKLAMA

Šiandien ne itin draugiškai bendrausite su kolegomis, kaimynais. Per ilgas liežuvis gali pridaryti problemų, tad būkite taktiški. Išgirsta informacija sukels jums nerimo ir galbūt jus paskatins rašyti skundus, ar piktus komentarus.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Dieną būsite gana pasyvūs, nelinkę išlįsti iš savo kiauto. Galbūt jus slėgs artimųjų bėdos. Visgi vakaras gali būti nuotaikingas, suaktyvėsite, parūps pramogos, renginiai.

REKLAMA

Dvyniai

Šiandien nelabai imsite į galvą kokias nors problemas ir tiesiog stengsitės į daug ką pažvelgsite su humoru, tolerancija. Neperšalkite, antraip vakare sunegaluosite.

Vėžys

Šiandien jums pavyks gerai padirbėti ir netgi pasireikšti, jeigu mėginate įsidarbinti, padaryti įspūdį savo įvaizdžiu ar sugebėjimais. Tačiau gali paaiškėti, kad kiti žmonės jus vertina ir mato kitaip nei jūs patys. Kai kurios pastabos jus žeis.

Liūtas

Aktyviai bendrausite, jus domins kitų žmonių mintys, jų požiūris į jūsų sumanymus, poelgius. Jeigu kažką organizuojate, veikiate kaip atsakingi tarpininkai, tai bus nelengva, tačiau geras rezultatas išties įmanomas.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Kils problemų vertybinių popierių, mokesčių, paskolų reikalai. Jei dėl savo sunkumų kaltinsite kitus, antrąją pusę, skųsite neįtikusius, tai sukomplikuosite jums dar gana palankią situaciją.

Svarstyklės

Tikėtina, kad prarasite susidomėjimą reikalu, kuriuo tikėjote. Galbūt pasijusite nepakankamai informuoti ar teisūs kokiu nors klausimu. Arba jus sukirs oponentai ir tai jums sukels laikiną emocinį šoką.

Skorpionas

Nusimato nelengvi darbai, rūpesčiai, dėl kurių jausitės įsitempę. Išorinės įtakos bus tokios, kad ne visus planus pavyks realizuoti taip, kaip planavote. Pasinėrę į vieną sritį, kažką svarbaus pražiopsosite ar prarasite kitoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Visą dieną bus rūpesčių, išlaidų. Galbūt dalyvausite susirinkime ar masiniame renginyje. Nusimato reikšmingi susitikimai, tačiau ne visi džiugins. Turbūt keisis situacija, susijusi su draugyste, partneryste.

Ožiaragis

Iliuzijų ir saviapgaulės diena, vertėtų atsargiau žvelgti į siūlomas naujoves, santykius. Jeigu turite paslapčių, jos gali iškilti į paviršių. Apie jas žinoję asmenys gali jus išduoti, paskleisti gandus.

Vandenis

Būsite iniciatyvūs, energingi. Tačiau bus labai lengva sukomplikuoti santykius, būti demaskuotiems dėl dvigubo žaidimo. Pasistenkite būti darnūs, prievarta nebrukite savo nuomonės.

Žuvys

Rytas gali būti nelengvas, tačiau diena bus nebloga, nors ir ją sups negeri dalykai. Jei norėsite gauti daugiau nei nusipelnėte, aštrės pinigų, turto problemos. Vakare tikėtinas svečias.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų