REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas

Avinas

REKLAMA

Gali kilti minčių, susijusių su būsto nuosavybės pirkimu, pardavimu, nuoma. Dėl svarbių pirkinių, pardavimų ar užmokesčio derėkitės, bet nedarykite spaudimo, nes, norėdami gauti daugiau, netikėtai galite gauti mažiau.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Šiandien aktyviai komunikuosite, sudarinėsite sutartis, rinksite informaciją, flirtuosite. Pasistenkite numatyti galimas pasekmes, jei ketinate skubiai sudaryti naują sutartį ar būti atviri teikdami interviu, publikuodami.

REKLAMA

Dvyniai

Ši diena bus geresnė tuo atveju, jei turėsite galimybių daugiau laiko leisti namuose, rūpintis ir užsiimti tuo, kas jums miela ir artima. Už namų sienų bus žymiai sunkiau. Vakare neišliekite savo irzlios nuotaikos ant artimųjų.

Vėžys

Aktualūs bus su šou verslu, kūryba, pedagogika, meile ar kokiais nors projektais susiję reikalai. Sugebėsite pasireikšti. Tačiau nerimą galite patirti dėl kažkieno keliamos konkurencijos, ekscentriškų meilės partnerio ar vaikų poreikių.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Šiandien būsite darbingi, veiklūs ir turbūt daug nuveiksite. Galbūt dalyvausite rimtame dalykiniame pokalbyje, susirinkime ar pan. Vakare gali prasiveržti per dieną susikaupusi įtampa. Tausokite sveikatą, nervus.

Mergelė

Laukia konkurencinė kova arba debatai su partneriais bei konkurentais. Turėtumėte šį tą laimėti, jeigu elgsitės diplomatiškai ir subtiliai. Negailėkite komplimentų, pagyrimų. Vakare neprovokuokite pavydo, agresijos.

Svarstyklės

Bandykite išsireikalauti jums priklausančius pinigus, kompensaciją, draudimo išmoką, delspinigius, sudaryti sutartį ar pan. Tiksliai apibrėžkite įsipareigojimų ribas. Derėtų rimčiau rūpintis ir sveikatos profilaktika.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Aktyvus metas intelektine prasme. Gali būti, kad jums itin rūpės mokslinė, publicistinė veikla. Įmanoma kelionė, pokalbis su įtakingu asmeniu, užsieniečiu. Stabdykite negatyvių emocijų prasiveržimus.

Šaulys

Padaugės įtampos darbe, kalbos suksis apie projektą, komandiruotę, kitas pareigas ir kartu apie tam tikrą riziką, papildomas investicijas ar pan. Galimas patikrinimas darbe, netikėta kritika ar planus jaukianti informacija.

Ožiaragis

Sieksite artimesnio kontakto su žmonėmis, kuriems esate neabejingi arba kurie gali būti jums naudingi. Gali būti, kad džiugins šmaikštūs flirtai. Tačiau nerimo gali sukelti jūsų arba artimo žmogaus sveikata. Ir išties ne be pagrindo.

REKLAMA

Vandenis

Šiandien pravartu daugiau stebėti ir tylėti nei skubotai veikti ir atvirai reikšti mintis. Atidžiau darbuokitės, kad nepadarytumėte klaidų. Nederėtų siekti naudos per nelegalią veiklą. Neprovokuokite apkalbų, intrigų.

Žuvys

Gana nerami diena. Galima šiokia tokia sumaištis reikaluose, susijusiuose su verslu, mokesčiais, paskolomis. Vakare būsite dirglūs, impulsyvūs. Reikia vengti bet kokios rizikos, neprognozuojamų situacijų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų