REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas

REKLAMA

Tikriausiai per gerai galvosite apie save arba apie kitus. Todėl lengva bus apsigauti, pasielgti neatsakingai. Pažįstamas žmogus jus gali įtraukti į avantiūrą. Galbūt pasirodys labai sudėtinga grąžinti ar atsiimti skolą, draudimo išmoką.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Jums trūks energijos, valios. Vargu ar atliksite būtinus darbus, jei nebus postūmio iš šono. Daug reikš aplinkinių parama. Beje, dėl jūsų neatsargumo ar neblaivios būklės gali kažkas nukentėti. Nesivelkite į intrigas, nekvailiokite gatvėje.

REKLAMA

Dvyniai

Tikėtinos permainingos nuotaikos. Galite siekti dalykų, kurie neturi realaus pagrindo, nes reikia daugiau lėšų ir valios jiems įgyvendinti nei įsivaizduojate. Per neatsargumą sau arba kitiems galite pridaryti žalos.

Vėžys

Rūpės materialinė gerovė, pinigai, komfortas, darbas ir uždarbis. Jei dėl ko nors derėsitės, konkretumo šiandien gali pristigti. Panašu, kad apims išlaidavimo manija, tad galite pripirkti ne itin reikalingų daiktų.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Kursite nelabai realius planus. Galbūt patirsite nesusipratimų dėl informacijos iškraipymo. Stenkitės būti kuo konkretesni ir santūresni. Neatidėliokite reikalų, kuriuos reikia aptarti ir tų darbų, kuriuos būtina kuo greičiau užbaigti.

Mergelė

Nuotaikos bus gana permainingos. Įtampą didins konkurencija, artimų žmonių arba kolegų nepritarimas jūsų planams. Artimas žmogus gali jus įtraukti į avantiūrą, kuri jums nemažai kainuos.

Svarstyklės

Nors nestigs energijos, pasitikėjimo savimi, kažkas vis tiek kels nerimą. Jeigu nesiseka asmeniniame gyvenime, ieškokite priežasčių savyje. Susilaikykite nuo pretekstų susipykti su mylimu žmogumi, vaikais. Venkite azartinių žaidimų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Ko tik nedarysite, kad profesiniai, verslo reikalai imtų gerėti. Tačiau gerais ketinimais kelias į pragarą grįstas. Žodžiu, per skubėjimą galite padaryti klaidų, patirti gamybinę traumą. Svarbūs planai gali keistis ir dėl objektyvių priežasčių.

Šaulys

Regis, jūsų neprognozuojamas elgesys trikdys antrąją pusę, dalykinius partnerius, oponentus. Nežadinsite pasitikėjimo. Neatidėliokite, jeigu reikia ką nors paremontuoti, sutvarkyti. Tokiu būdu galite apsisaugoti nuo gresiančios žalos.

Ožiaragis

Būsite priversti pasipriešinti tiems, kurie nori iš jūsų išpešti daugiau nei jiems priklauso. Dėl kažkokios avantiūros galite nukentėti finansiškai. Būtų gerai, kad pirmiausia teoriškai iš visų pusių išnagrinėtumėte reikalą, kurio ketinate imtis.

REKLAMA

Vandenis

Tikriausiai iš kailio nersitės, kad įrodytumėte savo tiesą ar kompetenciją. Tai bus nelengva, nes kai kurie asmenys jūsų gali negirdėti ir nesistengti suprasti. Tokiu atveju imkitės konkrečių, įprastų darbų ir neaušinkite veltui burnos.

Žuvys

Šiandien neieškosite žodžio kišenėje, būsite kūrybingi ir dalykiški, bet gana neatsargūs. Savo žodžiais, elgesiu galite provokuoti intrigas, nepalankumą, kenkti savo reputacijai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų