REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
20
Santykiai (nuotr. Fotolia.com)

Avinas Neskubėkite išlaidauti, pirkti nereikalingų daiktų. Jeigu elgsitės neatsargiai, gresia nuostolis.

20

Avinas Neskubėkite išlaidauti, pirkti nereikalingų daiktų. Jeigu elgsitės neatsargiai, gresia nuostolis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Būsite užsidegę įgyvendinti naujus sumanymus. Galima kelionė, intensyvus susirašinėjimas ar bendravimas su žmonėmis iš toli. Saugokite kompiuterį nuo virusų, o save - nuo avarinių situacijų.

REKLAMA

Dvyniai Aplinkybės klostysis palankiai, atrodys, jog nėra kliūčių pasireikšti, tačiau bus daug vidinės įtampos, kas gali sukelti problemų. Venkite viską griežtai skirstyti į juodą ir baltą, būkite tolerantiškesni ir lankstesni.

Vėžys Reikalai klostysis prieštaringai, tačiau nėra to blogo, kas neišeitų į gera - drąsa ir valia jums padės. Galbūt gausite pasiūlymą įsitraukti į visuomeninę, klubinę veiklą ar pan. Galima protingai rizikuoti, imtis naujovių.

REKLAMA
REKLAMA

TAIP PAT SKAITYKITE:

Štai kaip atrodo laimė: Ieva Daugirdaitė parodė savo ir Marijono Mikutavičiaus kūdikį


Liūtas Nesugebėsite objektyviai vertinti savęs ir aplinkos. Jeigu jus vargins aplinkinių dėmesys, pasitraukite į atokesnę vietą, nesiveržkite į masinius susibūrimus. Staiga gali sutrikti sveikata, sugesti technika. Neragaukite įtartinų produktų, gėrimų.

Mergelė Būsite emocionalūs, priklausomi nuo nuotaikų. Turbūt teks sutelkti protines bei fizines jėgas, nes nuo kai kurių pareigų neišsisuksite, kad ir kaip vinguriuotumėte. Galimas nesusipratimas. Nepasiduokite provokacijoms.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės Jeigu jaučiatės gerai, būsite aktyvus, darbštus. Apskritai derėtų pasirūpinti šeimos narių bei naminių gyvūnų sveikata, higiena ne mažiau, kaip ir savąja. Vakare galite susitikti su senais draugais ar giminaičiais.

Skorpionas Bus daug susitikimų. Susitarti, suderinti nuomones seksis lengviau, jei reikalas jau buvo aptartas anksčiau. Nuotaiką gali sugadinti virtualus susirašinėjimas su nepažįstamais pašnekovais.

Šaulys Turėsite daug ūkio ir buities rūpesčių. Pasistenkite daryti tai, ką privalote, o ne gaišti laiką tam, kas kenkia sveikatai ar šeimos santykiams. Galbūt "streikuos" technika, elektra.


SVARBI NAUJIENA:

Šeimos drama sujaudino Indrę Kavaliauskaitę: kreipiuosi į visus pagalbos


Ožiaragis Diena bus romantiška ir su polėkiu, jausitės azartiški ir kūrybingi. Kažkuo nepaprastai žavėsite aplinkinius. Labiau vertinkite turimus meilės santykius, nesileiskite užvaldomi abejotinų pagundų.

Vandenis Ramybės neduos aibė neatliktų darbų. Domėsitės ūkio prekėmis, sveikatos klausimais. Regis, kils ūpas daryti tvarką, daug dėmesio skirsite higienai, drabužiams, mitybai. Galbūt planuosite atsisveikinti su žalingais įpročiais.

Žuvys Aktyvi, kūrybinga diena. Sulauksite deramo dėmesio, įvertinimo net iš tų, kurie jus laiko varžovais. Regis, išbandymą patirs svarbus ryšys. Atsargiai elkitės su elektra, sprogstamomis medžiagomis.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų