REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Artėja pirmasis birželio sekmadienis ir tuo pačiu - tėvo diena. Tačiau dažnas iki paskutinių dienų nežino, ką padovanoti. Galbūt naują kaklaraištį, kvepalus ar iškylą su draugais? Deja šios dovanos tėčio gali nenustebinti. Norime jums padėti išrinkti geriausią dovaną ir pateikiame kelis variantus pagal skirtingas tėčių amžiaus grupes.

Artėja pirmasis birželio sekmadienis ir tuo pačiu - tėvo diena. Tačiau dažnas iki paskutinių dienų nežino, ką padovanoti. Galbūt naują kaklaraištį, kvepalus ar iškylą su draugais? Deja šios dovanos tėčio gali nenustebinti. Norime jums padėti išrinkti geriausią dovaną ir pateikiame kelis variantus pagal skirtingas tėčių amžiaus grupes.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Pati susiduriu su sunkumais prieš tėvo dieną ir žinau, kaip sunku išrinkti tinkamą dovaną mylimam tėčiui. Visada norisi rasti aukso vidurį tarp praktiškos ir sentimentalios dovanos. Pirma reikėtų išsiaiškinti, ko tėčiui labiausiai trūksta. Galbūt skutimosi mašinėlės, o gal išsvajoto savaitgalio su draugais ar tiesiog laiko su vaikais ir vaikaičiais? Labai svarbu prisiminti ir tėčio hobius bei pomėgius, atsižvelgti į jo amžių. Manau, tai padės atrasti pačią tinkamiausią dovaną tėvo dienos proga“, - mintimis dalijasi prekybos internetu rinkodaros direktorė Giedrė Vilkė.

REKLAMA

Jaunajam tėčiui – energijos užtaisas

Atsiradus naujam šeimos nariui, staiga pasikeičia jaunojo tėčio gyvenimo ritmas. Jis stengiasi priprasti prie kitokio gyvenimo tempo ir neprarasti energijos visą darbo dieną. Todėl geriausia tokiam tėčiui padovanoti praktišką dovaną, kuria dažniausiai pasirūpina mama.

Dažnas jaunas tėtis labiausiai pasiilgsta miego. Vaikui užmigus, po kelių trumpų valandų suskamba žadintuvas ir reikia skubėti į darbą. Šiam tėčiui visada reikia turėti energijos atsargų. Todėl tikrai nesuklysite, jei dovanosite – termo puodelį kavai ar arbatai. Tik reikia nepamiršti, kad karštasis vasaros sezonas tik prasidėjo. Todėl naudingiausia būtų padovanoti ir šaltį, ir karštį išlaikantį kelioninį puodelį. Tokia dovana nenusibos ir praktiškai bus naudojama visuomet, kai tik tėčiui pritrūks energijos.

REKLAMA
REKLAMA

Taip pat, tarp jaunųjų tėčių, dabar itin populiaru auginti barzdą. Tačiau norint turėti tvarkingą ir vešlią barzdą reikia ją intensyviai prižiūrėti. Tad kosmetikos rinkinys skirtas barzdai gali būti itin vertingas pasirinkimas.

Brandžiam tėčiui – nauji potyriai

Brandus tėtis jau turi paauglius vaikus, kurie dovanas dažnai renka paskutinę minutę. Šis tėtis savo spintoje turi daugybę kojinių ir įvairiausių kaklaraiščių, kuriuos yra gavęs dovanų. Tad rinkitės dovaną, kurios jis nesitiki. Šio amžiaus tėčiai mieliau rinktųsi naujus potyrius ar dovanas, kurios praskaidrins jų kasdienybę, nei kažką, ką jie gali nusipirkti patys.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pabandykite prisiminti, kada tėtis paskutinį kartą praleido vakarą ar savaitgalį su draugais prie ežero? Prasidėjęs vasaros sezonas – puiki galimybė tai įgyvendinti. Padovanota palapinė, žvejybos reikmenų komplektas ar kelioninis šaltkrepšis gaiviesiems gėrimams, būtų puikus pretekstas savaitgaliui gamtoje su draugais.

Galbūt, tėtis yra sporto entuziastas? Tuomet, bilietai į mėgstamos komandos varžybas bus puiki dovana tėvo dienos proga. Varžybų metu patirtos emocijos padės tėčiui bent trumpam atitrūkti nuo jį supančios rutinos.

REKLAMA

Garbaus amžiaus tėčiui – vaikų ir anūkų dėmesys

Garbaus amžiaus tėtis turi daugiau laisvo laiko, nei jaunasis ar brandusis – vaikai užauginti, gyvena atskirai, tik kartais aplanko su anūkais. Reti šeimos apsilankymas yra didžiausias malonumas šiam tėčiui. Tad suplanuotas savaitgalis su šeima tėvo dienos proga, būtų puikus būdas priminti garbaus amžiaus sulaukusiam tėčiui, kaip smarkiai jis yra mylimas ir gerbiamas.

Viena iš galimų savaitgalio veiklų – vakarienės ruošimas kartu su tėčiu. Drauge pagamintas tėčio mylimiausias patiekalas ar iki šiol dar nebandytas receptas gali tapti nauja tradicija jūsų šeimoje. O šis kartu su šeima praleistas laikas tėčiui bus neįkainojamas.

Kita veikla – žaidimų vakaras su šeima. Garbaus amžiaus tėčiai visada ieško užsiėmimų, kurie būtų įdomūs ne tik jiems, bet taip pat jų vaikams ar vaikaičiams. Todėl stalo žaidimai, pavyzdžiui tėčio pamėgti šachmatai ar šaškės, bus kaip tik ta dovana, kuri nedulkės paslėpta lentynoje. Svarbu prisiminti, kad dovaną tėčiui reikia rinkti atsižvelgiant į jo pomėgius, amžių, kartais net darbo pobūdį. Nors parodytas dėmesys visada pradžiugina, smagu įteikti tokias dovanas, kurios bus su džiaugsmu panaudotos. Pasinaudojus šiomis idėjomis, net ir paskutinę minutę išrinkta dovana itin pradžiugins bet kokio amžiaus tėtį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų