REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuostabaus palaikymo paskutinėse Anglijos „Premier“ lygos namų rungtynėse sulaukę „Leicester City“ komandos futbolininkai atsidėkojo savo gerbėjams.

Nuostabaus palaikymo paskutinėse Anglijos „Premier“ lygos namų rungtynėse sulaukę „Leicester City“ komandos futbolininkai atsidėkojo savo gerbėjams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šeštadienio vakarą jie 37-ojo turo susitikime rezultatu 3-1 įveikė Liverpulio „Everton“ ekipą ir kėlė į viršų iškovotą titulą.

REKLAMA

„Leicester“ futbolininkai žaidė atsipalaidavę ir varžovams rodė savo meistriškumą. Jau penktą minutę šeimininkus į priekį išvedė Jamie Vardy, kuris iš keleto metrų vienu lietimu puikiai uždarė Andy Kingo perdavimą. Kiek vėliau įvartį įmušti galėjo ir pats A.Kingas, bet jo smūgį galva iš arto atrėmė vartininkas Joelis Roblesas.

Tačiau 33 minutę A.Kingas visgi sugebėjo įmušti įvartį ir savo komandos persvarą padvigubinti. Po Riyado Mahrezo prasiveržimo Leightonas Bainesas nesėkmingai numušė kamuolį valui, o šis vienu lietimu nuginklavo priešininkų vartų sargą. Antrajame kėlinyje „lapės“ žaidė dar geriau. 61 minutę įvartį įmušti galėjo gynėjas Christianas Fuchsas, bet jo smūgį atrėmė J.Roblesas. 65 minutę jaunasis „Everton“ gynėjas Matthew Penningtonas savo baudos aikštelėje prasižengė prieš J.Vardy ir leido jam uždirbti vienuolikos metrų baudinį.

REKLAMA
REKLAMA

Anglas baudinį realizavo stipriu smūgiu į kairįjį vartų kampą, taip padidindamas šeimininkų persvarą. Po keturių minučių J.Vardy po gero R.Mahrezo perdavimo susikūrė puikią progą smūgiui į vartus, bet jo bandymą atrėmė vėl puikiai sužaidęs vartų sargas J.Roblesas. 72 minutę J.Vardy su J.Roblesu dar kartą susitiko akis į akį. Šį kartą 11 metrų baudinį uždirbo Jeffrey Schluppas, bet „Leicester“ puolėjas įsigudrino baudinio nerealizuoti. Po anglo smūgio kamuolys skriejo į tribūnas.

Svečiams paguodos įvartį pelnė Kevinas Mirallasas. Belgas 88 minutę įsiveržė į baudos aikštelę ir iš arti nuginklavo Kasperą Schmeichelį. Varžovus įveikęs ir pergalę iškovojęs „Leicester“ klubas padidino savo taškų kraitį iki 80, o „Everton“ su 44 taškais liko 12-as. Primename, kad kitą sezoną Anglijos čempionai išbandys jėgas Čempionų lygoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šios rungtynės buvo svarbios J.Vardy, kuris tęsia kovą dėl rezultatyviausio Anglijos čempionato futbolininko titulo. Dėl diskvalifikacijos du susitikimus praleidęs puolėjas po pelnyto dublio dabar savo sąskaitoje turi 24 įvarčius ir vos vienu atsilieka nuo lyderio Harry Kane‘o.

Rezultatas: „Leicester City“ 3 – 1„Everton“

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų