REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
35
Chaosas (nuotr. Fotolia.com)

Avinas Kolektyvinis darbas, bendravimas teiks ir malonių, ir slogių įspūdžių. Regis, susipainiosite savo santykiuose, požiūriuose. Kažkas iš draugų, pažįstamų ar partnerių gali smarkiai nuvilti. Nedarykite skubotų išvadų.

35

Avinas Kolektyvinis darbas, bendravimas teiks ir malonių, ir slogių įspūdžių. Regis, susipainiosite savo santykiuose, požiūriuose. Kažkas iš draugų, pažįstamų ar partnerių gali smarkiai nuvilti. Nedarykite skubotų išvadų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Ši diena įneš sumaišties į jūsų vidinį pasaulį. Atrodys, kad užsiimate ne tuo, kuo turėtumėte. Verčiau nerizikuokite ir nespręskite svarbių reikalų, nesiaiškinkite santykių, ypač popiet. Venkite svaigalų.

REKLAMA

Dvyniai Gali slėgti netikrumas dėl asmeninių santykių, nuosavybės. Atrodys, jog niekam nerūpite arba kad kiti nori jumis pasinaudoti. Pasistenkite nesusipykti su tais, kurie jums svarbūs, kad ir kaip erzintų jų replikos. Neprimetinėkite savo valios.


ŽIŪRIMIAUSIA GALERIJA:


Vėžys Gali strigti praktiniai dalykai, verslas. Norėsite būti niekam neskolingi, bet tuo pačiu nieko neprarasti. Reikaluose su pinigais, prekėmis šiandien derėtų viskuo abejoti ir tikrinti.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Stenkitės būti objektyvūs, tolerantiški. Nemokykite kitų, kaip gyventi. Visų pirma atsigręžkite į save - ar viską darote nepriekaištingai. Vairuokite atsargiai, nes nervinė įtampa, išsiblaškymas silpnins jūsų reakciją.

Mergelė Išvengti nesusipratimų popiet vargu ar pavyks. Tikėtinas emocinis stresas, nekokia žinia apie artimą žmogų ar kolegą. Stenkitės sutelkti valią ir pasisemti optimizmo iš gerų patirčių. Venkite alkoholio, sunkiai virškinamo maisto.

Svarstyklės Gali paaiškėti, kad jūsų aplinkoje yra žmonių, linkusių jums kenkti. Arba išgyvenimų suteiks meilė ir pavydas. Rūpestingiau prižiūrėkite vaikus, nes jie gali pridaryti nuostolių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Šiandien labiau prispaus darbai arba finansinės problemos. Gali pasirodyti, kad jūsų situacija gana nestabili dėl kolegų nepritarimo, antstolių puolimo ar pan. Nesiimkite nieko rizikingo ir nepraraskite budrumo kelyje.


SKAITOMIAUSI STRAIPSNIAI:

Agnė Zuokienė pasidalino jautriu laišku apie savo dukrą: padariau daug klaidų

Apie gražuolę žmoną paklaustas Jonas Valančiūnas išsidavė: yra kai kas, kas manyje jai labai nepatinka!


Šaulys Ši diena privers rimčiau pamąstyti apie asmeninių ir verslo santykių ateitį. Silpni, klibantys ryšiai gali nutrūkti arba patirti krizę. Galimi juridiniai nemalonumai arba nerimas darbe, keista žinia iš valdiškos institucijos.

REKLAMA

Ožiaragis Bus nelengva diena, jei turite finansinių problemų. Tikėtinas kontaktas su žmogumi, kurį laikote konkurentu arba įtampos šaltiniu. Pasitelkite kantrybę, jeigu sunkaus bendravimo neįmanoma išvengti.

Vandenis Gali kilti nesusipratimų darbe, kelionėje, tarptautiniuose reikaluose, draugystės ryšiuose. Žmogus, iš kurio daug tikėjotės, gali griauti jūsų pasitikėjimą, vengti grąžinti skolą, atsilyginti už paslaugą ir pan.

Žuvys Regis, kažką pertvarkinėsite darbe ar namuose. Tai kainuos daugiau nei apskaičiavote. Rizikinga atlikinėti finansines operacijas, pirkti brangius pirkinius, investuoti - galima įklimpti į nuostolius.

 Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų