REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
41
Romantika (nuotr. Fotolia.com)

Avinas Dalykiniai kontaktai, visuomeniniai reikalai vyks sklandžiai, jeigu pasitelksite diplomatiją. Gali būti, kad telksite kolektyvą, bendraminčius norimam projektui arba ko nors naudingo mokysitės iš aplinkinių.

41

Avinas Dalykiniai kontaktai, visuomeniniai reikalai vyks sklandžiai, jeigu pasitelksite diplomatiją. Gali būti, kad telksite kolektyvą, bendraminčius norimam projektui arba ko nors naudingo mokysitės iš aplinkinių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Atidžiai klausykite, stebėkite, kas vyksta visuomeniniame ir politiniame gyvenime. Jei norite ką nors įtikinti ir patraukti į savo pusę, remkitės protingais, rimtais argumentais.Yra tikimybė, kad sulauksite rėmėjų paramos, paskatinimo ar pažadų.

REKLAMA

Dvyniai Svarbiems apsisprendimams šiandien nepalankus metas, stigs realybės pojūčio ir objektyvumo. Galbūt turėsite reikalų su veikėjais, užsiimančiais socialine veikla. Domins įvairios paslaptys, apkalbos.

Vėžys Būkite atkaklesni bei nuoseklesni, jeigu turite konkretų tikslą. Analizuokite savo nuostatas ir įsitikinimus, atidžiau apžvelkite situaciją ir galimas perspektyvas. Galbūt tai padės jums atsijoti naivius, nenaudingus planus ir kaprizus.

REKLAMA
REKLAMA

ŽIŪRIMIAUSIA GALERIJA:


Liūtas Nenumokite ranka į darbus, derybas, nes šiandien galite nemažai nuveikti. Visgi būkite atidūs, jeigu teks tvarkyti piniginius, turtinius reikalus. Nepatartinas nei per didelis godumas, nei per daug komfortiškas atsipalaidavimas.

Mergelė Neseniai išgirsti patarimai padės susiorientuoti prieštaringoje tikrovėje. Emocijų gali sukelti susitikimas su pažįstamu asmeniu, netikėtai gauta žinia, pranešimas. Tikriausiai pavyks susitarti aktualiu klausimu.

Svarstyklės Diena nebus kuo nors ypatinga, bet leis labiau įsigilinti į save, skirti laiko namų ruošai ir šeimos nariams. Turbūt pajusite, kad jums reikėtų labiau susirūpinti sveikata, atsikratyti blogų įpročių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

SKAITOMIAUSI STRAIPSNIAI:

Remigijaus Morkevičiaus išpažintis po skandalingų muštynių: nematau reikalo atsiprašinėti žmonių

Netoli Vilniaus po krušos įvyko masinė automobilių avarija


Skorpionas Palanki diena kūrybinei veiklai, gali kilti puikių idėjų, sumanymų. Prabus romantiškas polėkis, ieškosite nuotykių, noriai sportuosite, pramogausite. Kai ko pravartu pasimokyti iš savo vaikų ar mokinių, globotinių.

Šaulys Šiandien būsite darbštūs. Jei ieškojote tinkamų darbuotojų, rėmėjų arba mėginote įsijungti į kokį nors projektą, įmanomi neblogi rezultatai. Regis, pajusite, kad jau sukaupėte pakankamai valios gyvenimo būdo ar mitybos korekcijai.

REKLAMA

Ožiaragis Būsite aktyvūs, energingi, tačiau norint gero rezultato dar reikia laiko, kantrybės ir kitų žmonių pritarimo. Situacija gali tapti šiek tiek komplikuota, jeigu partneris ar kas nors iš kolegų taptų stipriu konkurentu jums.

Vandenis Būsite įžvalgūs, intuityvūs, seksis gilintis į intelektinius, humanitarinius, psichologinius dalykus. Tikriausiai teks vykdyti finansinius įsipareigojimus, mokėti mokesčius. Labai palengvės tai atlikus.

Žuvys Diena turėtų būti gana harmoninga. Pasižymėsite plačiu akiračiu ir tolerancija. Tinka vykti į kelionę, dalyvauti susirinkime, apsilankyti pažintinėje paskaitoje, kreiptis į įtakingus asmenis, laikyti egzaminus ar egzaminuoti kitus.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų