• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiadienį Čempionų lygoje buvo sužaistos dar dvi aštuntfinalio rungtynės. Karališkasis Madrido „Real“ klubas Romoje 2:0 (0:0) nugalėjo AS „Roma“ ekipą, o „Wolfsburg" išnešė sveiką kailį iš Belgijos 3:2 (1:0) nugalėję „KAA Gent" klubą.

Trečiadienį Čempionų lygoje buvo sužaistos dar dvi aštuntfinalio rungtynės. Karališkasis Madrido „Real“ klubas Romoje 2:0 (0:0) nugalėjo AS „Roma“ ekipą, o „Wolfsburg" išnešė sveiką kailį iš Belgijos 3:2 (1:0) nugalėję „KAA Gent" klubą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

AS „Roma“ 0:2 Madrido „Real“

57' C. Ronaldo [0:1]

86' Jese [0:2]

Olimpiniam stadione „Roma“ klubas sulaukė svečių iš Madrido, 10 kart Čempionų lygos čempionais tapusių Madrido „Real“ futbolininkų. Čempionų lygoje kaip vyriausiasis treneris debiutavo Z.Zidane, kuris 2002 metais su Madrido „Real“ triumfavo Čempionų lygoje kaip žaidėjas. 

REKLAMA

Starinės sudėtys:

AS „Roma“: W.Szczesny; L.Digne, A.Rudiger, K.Manolas, A.Florenzi (87' F.Totti); R.Nainggolan, W.Vainqueur (77' D.De Rossi), M.Pjanic; S.El Shaarawy (64' E.Dzeko), D.Perotti, M.Salah.

Madrido „Real“: K.Navas; Marcelo, R.Varane, S.Ramos, D.Carvajal; Isco (64' M.Kovacic), T.Kroos, L.Modric; C.Ronaldo (89' Casemiro), K.Benzema, J.Rodriguez (82' Jese).

Rungtynių eiga:

Antras kėlinys:

Nei viena komanda daugiau nebepasižymėjo ir Madrido klubas iš Romos išsiveža pergalę bei 2 įvarčių persvarą.

REKLAMA
REKLAMA

Abi komandos kūrė vieną progą po kitos ir galiausiai 86-ąją minutę po keitimo pasirodęs „Real“ puolėjas Jese mušą įvartį, 2:0.

Po praleisto įvarčio AS „Roma“ suskubo į puolimą, tačiau iki 70-osios minutės „Real“ gynyba tiesiog nepralaužiama.

Du žodžiai: CRISTIANO RONALDO! Portugalas išbėgęs į puolimą suklaidino Alessando Florenzi ir iš baudos aikštelės krašto paleido kamuolį į tolimąjį vartų kampą bei išvedė Madrido klubą į priekį.

Pirmas kėlinys:

Komandos per likusį pirmo kėlinio laiką nieko pavojingesnio nesukūrė ir rezultatas lieka 0:0.

Madrido „Real“ iki 35-osios minutės pilnai perėmė rungtynių tempą, o 33-ąją minutę Marcelo turėjo puikią progą išvesti madridiečius į priekį. Po C.Ronaldo perdavimo brazilas atliko stiprų smūgį į vartus, tačiau kamuolys praskriejo šalia skersinio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jei pirmas 12 minučių komandos žaidė atvirą futbolą ir stengėsi visą laiką atakuoti, tai per sekančias 12-ą minučių komandos stengėsi daugiau laiko kontroliuoti kamuolį ir lėtai vystyti savo atakas.

Sužaidus 12 minučių aikštėje matomas atviras futbolas, tačiau lemiamais momentais abi ekipos gynyboje sužaidžia puikiai ir neduoda šansų varžovams išsiveržti į priekį.

„KAA Gent“ 2:3 „VfL Wolfsburg“

44' J.Draxler [0:1]

54' J.Draxler [0:2]

60' M. Kruse [0:3]

81' S. Kums [1:3]

89' K. Coulibaly [2:3]

„KAA Gent“ klubas Čempionų lygoje žaidžią pirmą kartą ir jau yra patekę į aštuntfinalį. Belgijos klubas ties tuo sustoti nė neketino, mat jų varžovai – buksuojantys „Wolfsburg“ futbolininkai kurie „Bundesliga“ čempionate užima vos 8-ą vietą. 

REKLAMA

Startinės sudėtys:

„KAA Gent“: M.Sels; N.Asare, S.Mitrovic, L.Nielsen; B.Dejaegere, S.Kums, R.Neto, D.Milicevic (61' K.Hassan Saief), T.Foket; M.Simon (60' T.Matton), L.Depoitre (80' K.Coulibaly).

„VfL Wolfsburg“: K.Casteels; R.Rodriguez, R.Knoche, Dante, S.Jung (45+1' A.Schurrle); Luiz Gustavo, C.Trasch, J.Draxler, M.Arnold, Vieirinha (80' M.Schafer); M.Kruse (90+2' L.Putaro).

Rungtynių eiga:

Antras kėlinys:

Šeimininkai dar bandė išlyginti rezultatą, tačiau „Wolfsburg“ išsaugojo savo vieno įvarčio persvarą prieš atsakomąsias rungtynes Vokietijoje.

REKLAMA

Intriga grįžta. 89-ąją minutę šeimininkai mažina skirtumą iki 1. Po keitimo pasirodęs Kalifa Coulibaly nuginklavo varžovų vartininką, 2:3.

81-ąją minutę „Gent“ kapitonas Sven Kumsas išmaudė varžovų gynėjus ir pasiuntė kamuolį į vartus. 

Po 3-iojo įvarčio svečiai sumažino apsukas ir iki 75-osios minutės abi komandos „stumdo" kamuolį vidury aikštės.

3:0! Po Christiano Trascho perdavimo į baudos aikštelę kamuolį į Max Kruse kamuolį nukreipė į vartus.

Po „KAA Gent“ klaidos aikštės viduryje J.Draxleris išnaudojo dar vieną galimybę pasižymėti ir padvigubino svečių persvarą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pirmas kėlinys:

Įvartis!!! Julian Draxler atliko tikslų smūgį į vartų kampą ir prieš pat kėlinio pabaigą išvedė svečius į priekį.

Po 28-ių minučių rezultatas lieka 0:0, tačiau „Wolfsburg“ futbolininkai jau atliko 8 smūgius. Tiesa, iš 8 smūgių nei vienas neskriejo į vartų stačiakampį.

Pirmąsias 10 minučių aktyvesni buvo „Wolfsburg“ futbolininkai, tačiau puikią progą pasižymėti turėjo „Gent“ futbolininkai. Visgi Thomaso Foketo smūgis nebuvo pats geriausias ir rezultatas lieka 0:0

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų