• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas Paklauskite savęs, ar nesate skolingi savo vaikams, ar šeima neturi jums priekaištų? Šiandien reikėtų labiausiai stengtis dėl savųjų, atidedant reikalus į šoną: parodykite artimiesiems, kaip esate jiems dėkingi. Galima pasirašyti ilgalaikes darbo sutartis.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Pademonstruokite gerą valią: daug kas priklausys nuo jūsų lankstumo, nes reikalo sėkmę lems kiti žmonės. Geras laikas taikytis su sutuoktiniu ar aptarti šeimos biudžetą.

REKLAMA

Dvyniai Laimėsite, jei kam nors skolą atleisite, duosite prašančiajam. Nebūkite šykštūs nei svetimiems, nei saviems. Palanku tvarkyti draudimo, paveldėjimo reikalus, tinka ieškoti investuotojų. Šios dienos pasiūlymai bus naudingi: tinka pasirašyti ilgalaikius finansinius susitarimus.

Vėžys Šaunus laikas, kai verta tvarkyti finansinius reikalus, ypač jei jie susiję su užsieniečiais. Gauti pasiūlymai bus naudingi: neatidėkite atsakymo rytdienai.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Pats laikas susiimti ir padaryti tai, ką buvote pažadėję draugams, artimiesiems, užbaigti vilkinamus darbus ne tik darbe, bet ir namuose. Iš kitų nieko nereikalaukite: to paties iš jūsų bus pareikalauta jau ryt.

Mergelė Šiandien pasijusite stipresni, laisvesni – dabar daug kas priklausys nuo jūsų pačių. Verta priimti svarbius sprendimus dėl meilės (tik iš pradžių reikėtų išsiaiškinti, kas yra meilė ir kam priklauso jūsų širdis).

Svarstyklės Esate turtingi, nes turite viską, ko reikia, tik gal to nematote? Nereikia savęs, savo reikalų, ypač mylimo asmens lyginti su kitais, kaltinti – dar labiau susipainiosite ir nepamatysite jums skirtos išeities. Likite tvirti, tikėkite savo meile ir ateitimi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Nekovokite su neišvengiamybe – įvyks tai, kas turi įvykti. Palanku tvarkyti finansinius, nekilnojamojo turto reikalus. Tai laikas, kai reikia labai pasirūpinti mylimu žmogumi, santykiais šeimoje.

Šaulys Stabtelėkite: gera proga atsipeikėti, suprasti, kas vyksta (rytoj gali būti per vėlu apie tai galvoti). Turite pasistengti užtikrinti ramybę šeimoje, gerus santykius su mylimu asmeniu. Pagalvokite, kaip geriau apdrausti sukauptą turtą, kur geriau investuoti pinigus.

Ožiaragis Tinkama diena pasirašyti ilgalaikius susitarimus. Naudingai gali patarpininkauti, vertingu patarimu padėti sena pažįstama ar giminaitė.

REKLAMA

Vandenis Laimingi ir saugūs pasijusite, jei sutelksite visą dėmesį į šeimą. Gera diena tvarkyti nekilnojamojo turto reikalus, pasirašyti su tuo susijusius ilgalaikius sandorius, susitarimus dėl nuomos, kraustytis į naują gyvenamąją vietą, švęsti įkurtuves.

Žuvys Ramaus džiaugsmo diena: laimė mylėti, laimė ką nors nuveikti dėl tų, kuriuos myli. Svarbu išsiaiškinti senų nesitarimų priežastis tiek namie, tiek darbe ir atleisti. Kuo sklandžiau praeis ši diena, tuo mažiau nesklandumų kils rytoj.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų