REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kiekvieną sekmadienį prie TV3 televizijos ekranų prikaustantis muzikinis projektas „X Faktorius“ stebina ne tik naujai atrastais talentais, bet ir akį traukiančiais dalyviais.

REKLAMA
REKLAMA

Šįkart tv3.lt naujienų ir pramogų portalas skelbia konkursą, kurio pagrindinis tikslas – išrinkti, Jūsų nuomone, patraukliausią muzikiniame šou dalyvaujantį vyruką.

REKLAMA

O koks konkursas be prizo? Burtų keliu ištrauksime tris laiminguosius, kurie nepatingėjo prabalsuoti už savo favoritą.

Domas Česnulevičius

Domas į „X Faktorių“ atėjo sužinoti, kiek ir ko yra vertas. Išgirdęs, kad jo mokytojas bus Marijonas Mikutavičius, vaikinas prisiekė – jis privalo būti tarp finalininkų. Domas užaugo klausydamasis grupės AC/DC, tad nieko nuostabaus, jog varėniškis turi rokerio sielą.

„Anksčiau, kaip ir visi rokeriai galvodavau – ką čia tas „X Faktorius“... Kam ten eiti dalyvauti, kokia nauda iš to. Gali susiteršti savo vardą, kurio dar net neturi. O dabar norėčiau, kad mane pamatytų daugiau žmonių“, – atrankų metu kalbėjo Domas.

REKLAMA
REKLAMA

Audrius Petrauskas

Grupės „Original copy“ nariai jau bandė savo laimę TV3 muzikiniuose ir talentų projektuose. Į „X Faktorių“ kompanija grįžo su trenksmu – tam, kad nugalėtų.

Vienas tarp merginų besisukantis Audrius nė kiek dėl to nesijaudina: „Viskas puiku – mes sutariame. Nėra čia nieko keisto, nors daugelis sako „O, Dieve, visą laiką vienas tarp panelių“, tačiau aš nematau jokios problemos, mes randame bendrą kalbą ir tai yra puiku“, - prieš vieną paskutiniųjų tiesioginių transliacijų pasakojo Audrius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų