REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas Kvailos nesėkmės, nelemti sutapimai, nemalonūs prisiminimai. Itin atidūs turėtų būti dirbantys su pinigais ar vertingomis prekėmis. Nepasiduokite liūdesiui, bet ir nepuoselėkite vilčių – šiandien viskas tuščia.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Nesmagus laikas: didelė įtampa, tuščios viltys. Pasikliaukite tik savimi, imkitės tik to, ko negalima atidėti, ir mokėkite laiku pasakyti „ne”, kai būsite verčiami daryti tai, kas nenaudinga.

REKLAMA

Dvyniai Neįsivelkite į avantiūras, netikėkite pažadais, nesižavėkite naujais pasiūlymais – vėliau tai nepasiteisins.

Vėžys Dirbkite itin atidžiai: nepastebėsite, kaip privelsite rimtų klaidų. Nepykite, jei artimas žmogus ar kolega primins jūsų neįvykdytą įsipareigojimą, neatliktą pareigą.

Liūtas Viskas gali pakrypti ne ta linkme, kuria jums reikia, tad geriau jokių svarbių reikalų netvarkyti ir įvykių neskubinti. Itin nepalankus vakaras: galimi apmaudūs nesusipratimai tarp sutuoktinių.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Nepalankus metas: galimi nepelnyti įžeidimai, pažeminimas. Pasaugokite asmeninius daiktus, nesinešiokite didelių sumų pinigų, svarbių dokumentų.

Svarstyklės Neleiskite niekam naudotis jūsų vardu, įtaka. Patiems taip pat derėtų kukliau elgtis. Nesivelkite į finansines avantiūras.

Skorpionas Darbe galite susidurti su netikėtais sunkumais, išgirsti kolegų, vadovo kritišką nuomonę, taip pat patirti, kas jus apvogdavo, apgaudavo. Netvarkykite piniginių, turto reikalų.

Šaulys Kvailos nesėkmės, nelemti sutapimai, nemalonūs prisiminimai. Itin atidūs turėtų būti dirbantys su pinigais ar vertingomis prekėmis, ypač meno kūriniais, juvelyriniais dirbiniais, ryšio technika, kompiuteriais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis Nerizikuokite nei pinigais, nei sveikata, nei savo darbo vieta – galite padaryti klaidų. Mokėkite vertinti gerus santykius su antrąja puse. Pasisaugokite vagių, apgavikų.

Vandenis Teisybės ieškoti tuščia, tad nesinervinkite bendraudami, tvarkydami reikalus. Jums gali būti užkrauta atsakomybė už sutuoktinio, partnerių ar kolegų klaidas, nusižengimus.

Žuvys Galite nepajusti apgaulės, pasikliauti nesąžiningu draugu, giminaičiu, netinkamas laikas ir į ką nors kreiptis su prašymu, taip pat kitiems tarpininkauti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų