REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Benediktas Vanagas: kariuomenė padės pažinti save

 90 proc. jaunuolių kariuomenė daugiau duotų, negu atimtų, „Žinių radijui“ sakė lenktynininkas Benediktas Vanagas.  

 90 proc. jaunuolių kariuomenė daugiau duotų, negu atimtų, „Žinių radijui“ sakė lenktynininkas Benediktas Vanagas.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Galbūt, jeigu tu esi tam tikros srities genijus arba talentingas ir tikrai žinai, kur tau kryptingai reiktų tobulėti, galbūt tai nėra geriausias laikas praleisti kariuomenėje. Bet 90 proc. tai yra toks savęs pažinimas, tokia vyriškumo mokykla, kad aš asmeniškai džiaugiuosi, kad tai atsirado, ir aš manau, kad tai yra labai gerai. Pagrindinis dalykas dabar mums – padaryti taip, kad žmonės arba jaunimas suprastų, kad tai yra kieta. Nes išbandyti save, užgrūdinti save, gauti drausmės, tai padeda gyvenime labai, labai, labai stipriai“, - laidoje „Žvaigždė prie lentos“ kalbėjo B. Vanagas.  

REKLAMA

O tiems jaunuoliams, kurie klausia, kaip suprasti, kuo būti užaugus, kaip atrasti save, B. Vanagas pirmiausiai siūlo save pažinti.  

„Jeigu aš noriu kažkuo būti, arba aš ieškau, kuo noriu būti, reikia užduoti klausimą, ar aš pažįstu save. Jeigu mes daug laiko skiriame buvimui kompiuteryje, klausymui muzikos, bendravimui su bičiuliais, klausimas, ar mes save pažįstame, ar ne. Visų pirma, reikėtų pažinti save ir suprasti, kas aš esu. Geriausia pabūti tam tikruose išbandymuose, o išbandymai ateina iš tikslų, kuriuos aš užsibrėžiu. Nes, jeigu aš kaitaliosiu nuomones: ne, aš čia noriu tuo būti, čia sunku, gal tada tuo būsiu... Tai sunku tada yra visada ir viskas, jeigu tu nori būti specialistas. Bet, jeigu tu užsibrėži ir tu keliauji savo gyvenimo keliu, tada po tam tikro laiko atsiranda tokios galimybės, kad net nepatikėsite“, - teigė lenktynininkas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų