• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
Partnerio turinys
Turinys paruoštas bei kontroliuojamas projekto partnerio

 Sostinės savivaldybė kviečia steigti bendrą viešąją švietimo įstaigą ir panaudos teise valstybės sklypuose statyti vaikų darželius Vilniuje.

 Sostinės savivaldybė kviečia steigti bendrą viešąją švietimo įstaigą ir panaudos teise valstybės sklypuose statyti vaikų darželius Vilniuje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Įsitraukti į bendrą švietimo veiklą ir veikti viešojo ir privataus sektoriaus partnerystės būdu kviečiamos vietos bendruomenes, privatūs juridiniai asmenys, viešosios įstaigos ir kiti suinteresuoti asmenys.

REKLAMA

Įsteigus bendrą su Vilniaus miesto savivaldybe viešąją švietimo įstaigą, panaudos teise iš valstybės gautame žemės sklype bus galima pastatyti vaikų darželį, o taip pat ir pradinio ar pagrindinio bendrojo ugdymo švietimo įstaigą bei teikti ugdymo paslaugas.

Savivaldybės dalyvavimas viešosios įstaigos veikloje suteiks subjektams teisę neatlygintinai naudotis valstybine žeme. Kitos savivaldybės ir dalininkų teisės bei pareigos, įnašai į viešąją įstaigą bus aptarti viešosios įstaigos steigimo sutartyje.

REKLAMA
REKLAMA

Savivaldybė kviečia aktyviai dalyvauti sostinės vaikų ateičiai itin svarbiame privačios ir viešosios partnerystės projekte ir teikti pasiūlymus iki š. m. spalio 1 d. el. paštu [email protected]. Partneriai steigti bendras VšĮ bus atrenkami atsižvelgiant į jų planuojamą projekto įgyvendinimo trukmę (kada bus pastatyta įstaiga), bendradarbiavimą su vietos bendruomene (kultūriniai renginiai, viešos žaidimų ar laisvalaikio zonos), nekilnojamojo turto vystytojo patikimumą ir operatoriaus bendradarbiavimą, finansines galimybes įgyvendinti projektą ir kitus kriterijus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ugdymo įstaigas planuojama steigti žemės sklypuose mikrorajonuose, kuriuose ypač trūksta vietų vaikų darželiuose. Savivaldybės specialistai pagelbėtų rengiant techninį projektą ir gauti leidimą statybai šiuose sklypuose:

1. Bajorų kelias 12, 22591 kv. m., kadastro Nr. 0101/0004:1469.

2. Mokslininkų g. 11A, 9989 kv. m., kadastro Nr. 0101/0004:1471.

3. Balsių g. 8970 kv. m., kadastro Nr. 0101/0131:5131.

4. E. Čiudakovos g./A. Staškevičiūtės g. 3762 kv. m., kadastro Nr. 0101/0051:1592

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų