REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
49
Perkūnija (nuotr. Fotodiena.lt/Giedriaus Bubliausko)
49

Naglis Šulija, Žinios.lt

REKLAMA

Šį vakarą didesnio debesuotumo galima tikėtis nebent prie jūros, kitur vyraus giedras, tiktai pavieniais debesimis papuoštas dangus. Vėliau pradės niauktis, o prie jūros pradės lyti, daug kur smarkiai. Atrodo, per naktį lietus apims pajūrį ir Žemaitiją, o kitur, nepaisant ne tokio jau silpno pietryčių vėjo, taip ir liks tvanki naktis.

REKLAMA
REKLAMA

Rytoj vakarinėje Lietuvos pusėje bus lietinga, daug kur lietus pils smarkiai, su stipraus vėjo gūsiais ir perkūnija. Į rytinę šalies pusę lietus kelią skinsis labai nenoromis, todėl gali būti, jog čia visą dieną bus karšta ir tvanku.

REKLAMA

Dar kartą apie lietų. Šį vakarą pradės lyti prie jūros, vėliau lietus persikels į Žemaitiją. Dieną lis daugiausia prie jūros ir šalies vakaruose, ten ir prilis gausiai, o šalies rytuose lietaus teks palaukti.

Kitaip tariant, rytoj orai bus nevienodi. Ir naktį, ir dieną lietinga bus šalies vakaruose, čia daug kur pils smarkiai, su perkūnija, galbūt ir smarkaus vėjo gūsiais. Rytinėje šalies pusėje naktis bus labai šilta, o diena tvanki ir dėl nemažo debesuotumo nebūtinai graži. Žemiausia temperatūra naktį bus apie 10 – 12 laipsnių, dieną šalies rytuose šils iki 19 – 21, vakaruose tik 12 – 15 laipsnių šilumos.

REKLAMA
REKLAMA

Naktį į ketvirtadienį vasariškos liūtys persikels į rytinę Lietuvos dalį, o vakaruose jau giedrysis. Dieną truputį palynos iš pavienių debesų. Naktį bus nuo 5 – 6 laipsnių šalies vakaruose iki 8 – 9 rytuose, dieną šils iki 17 – 18, prie jūros liks 14 – 15 laipsnių šilumos. Penktadienį numatomi ramūs, dieną saulėti orai, palis labai nedaug. Naktį atvės iki 6 – 7 laipsnių, prie jūros dar mažiau, o dieną vyraus 14 – 16, prie jūros apie 11 laipsnių šilumos.

Ką gi, atrodo, ateina pirmoji šiemet rimta vasaros audra. Verta jai pasirengti tinkamai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų