REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

REKLAMA

Jei dažnai kartojate frazę, jog normalių vyrų tiesiog nėra ir net desperatiškai ieškant vyro jo rasti niekaip nepavyksta, tikriausiai darote keletą esminių klaidų, kurios vyrus tiesiog atstumia. Nesijaudinkite, nemažai moterų daro bent keletą iš dešimties žemiau pateiktų klaidų, todėl pasistenkite pasisemti išminties ir pakeiskite savo gyvenimą!

REKLAMA
REKLAMA

10. Neturite asmeninio gyvenimo – tik darbą ir pasimatymus

Jei nesidomite niekuo, tik savo darbu ir vyru, su kuriuo susitikinėjate, tikriausiai nebūsite tas žmogus, su kuriuo norėsis kurti šeimą. Neturėdamos pomėgių ne tik turite daugiau laiko ieškoti santykiuose priekabių, neduodate partneriui galimybės atsikvėpti, bet ir netampate įdomia pašnekove ir kurios būtų galima kažko išmokti. Taip pat turėdamos pomėgių rodote, jog esate nepriklausoma. Vyrai jaus jums didesnę pagarbą ir didesnį susidomėjimą jumis. 

REKLAMA

9. Esate visada pasiekiama

Daugelis moterų yra sėdėjusios penktadienio vakarą namuose ir laukusios, paskambins nauja jų simpatija ar ne. Liaukitės laukti ir bėgti iš paskos, vos tik piršteliu pamojo. Vyrai dažniausiai pasinaudoja tokiomis moterimis, tačiau į rimtus santykius nesivelia. Tegul žino, jog turite asmeninį gyvenimą ir nemesite dėl jo savo planų ar, tuo labiau, nesate pametusi dėl jo galvos ir nelaukiate jo išsižiojusi, pasiruošusi padaryti viską.

REKLAMA
REKLAMA

8. Per daug nepasiekiama

Riba tarp per didelio ir per mažo dėmesio vyrui yra labai plona. Turite būti šiek tiek lanksti, bet ne per daug. Norėdamos parodyti vyrui „jo vietą“, moterys kartais persistengia ir tampa šaltakraujėmis princesėmis, kurios vis kelia scenas ir purkštauja, tikėdamos, jog tai paskatins vyrą jų siekti, tačiau su atžariais ir nemandagiais žmonėmis nenori bendrauti niekas. Nesielkite su vyrais kaip su šiukšlėmis. Taip neatrodysite nei seksualesnė, nei įdomesnė.

7. Nesidalinkite keistomis šeimos istorijomis

Visų šeimose yra keistuolių, esame įpratę prie skirtingų dalykų, tačiau gyvename su žmogumi, o ne su jo šeima. Kai pradedate naują pažintį, nepradėkite atvirauti per daug ir nepasakokite apie tėvų skyrybas, alkoholikus giminaičius, šeimyninius konfliktus ir panašiai. Tai tikrai nepadės jums atrasti ryšio, tiesiog įbauginsite žmogų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

6. Nepasakokite apie buvusius santykius

Ypač jei jie buvo visiškai tragiški, laikykite liežuvį už dantų. Net jei vyras sakys, jog jis dėl to nesijaudina ir galite būti atvira – niekada nebūkite. NIEKADA. Anksčiau ar vėliau vyras ras priekabių, o santykių pradžioje tokias istorijas vertiname kaip signalą ir atsižvelgdami į jas sprendžiame, kas su žmogumi negerai ir kodėl jo santykiai sugriuvo. Galbūt jūsų naujas išrinktasis nuspręs, jog neturite savivertės ar esate per daug emocionali, todėl jei yra galimybė patylėti – patylėkite.

REKLAMA

5. Nebūkite perdėtai dosni

 Nesisiūlykite per prievartą apmokėti sąskaitą kavinėje, nepirkite dovanų be progų, nepirkite brangių dovanų. Taip, suprantama, įsimylėjote, norite parodyti savo meilę ir dosnumą, tačiau tai žemina vyro orumą ir parodo jūsų bukumą. Atrodo, jog bandote nusipirkti dėmesį. Tuo labiau, normaliam žmogui iš karto atrodo, jog ir jis privalo dovanoti jums tokios pačios vertės dovanas, o jeigu jis yra nepasiruošęs, tai dosnumas sukelia pasišlykštėjimą, o ne malonumą.

4. Nepameskite galvos dėl socialinių tinklų

Jis į draugus Facebook’e priėmė dar dvi merginas. Jis neįdėjo nuotraukos į Facebook’ą, kuriai savaitgalį pozavote dviese. Jis vis nesiūlo pakeisti santykių statuso. Jis pakeitė santykių statusą, tačiau nepažymėjo, jog draugauja su jumis. Tikriausiai jau perskaičius tai, jaučiatės kvailai. Neleiskite internetui gadinti jūsų santykių.

REKLAMA

3. Nekalbėkite per daug

Norėdamos pasirodyti įdomios moterys dažnai ypač pirmųjų pasimatymų metu tiesiog neužsičiaupia pasakodamos, jų manymu, geriausius dalykus apie save. Giriasi, kaip skaniai gamina, kaip tvarkosi, kaip dirba, kaip prisižiūri, kaip bendrauja... Žodžiu, iš esmės, jog nueina į pasimatymą su savimi, o ne su vyru. Vyrai labiau susižavi moterimis, kurios išsižiojusios klausosi jų ir su susidomėjimu klausinėja apie juos. Leiskite praverti burną ir vyrui. Baikite tauškėti.

2. Nebūkite per sudėtinga

Kai kurios moterys, pradėjusios santykius tampa tokiomis komplikuotomis asmenybėmis, jog taip ne tik „smaugia“ partnerį, bet ir kankinasi pačios. Nustokite ieškoti gudrybių, nustokite priekabiauti ir ieškoti santykiuose blogybių. Ir laukti nustokite, tiesiog žvelkite į viską paprasčiau.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

1. Labiau pasitikėkite savimi

Kompleksai atstumia, o jūsų išvaizdai didelę įtaką daro pasitikėjimas savimi, tad ištieskite nugarą, pakelkite smakrą ir nustokite jaudintis. Neprivalote būti modeliu, kad patiktumėte vyrams. Daugelis nelabai simpatiškų moterų būna vyrų dėmesio centre tik todėl, jog pasitiki savimi, šypsosi, su jomis lengva bendrauti. Jei norite susirasti vyrą, mylėkite save ir grožėkitės savimi. Kompleksuotos pelytės atstumia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų