REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Londone vykusiuose prestižiniuose Europos informacinių technologijų (IT) meistriškumo apdovanojimuose (European IT & Software Excellence Awards) lietuvių sukurtos dokumentų valdymo sistemos „DocLogix” diegimas aviacijos holdingo kompanijoje „Avia Solutions Group” pripažintas geriausiu šių metų tokiu sprendimu Europoje.

REKLAMA
REKLAMA

Kasmet vykstančiame vieninteliame IT sprendimų konkurse Europoje šiais metais finale dalyvavo 83 stipriausios IT įmonės iš 32 Europos šalių. UAB „DocLogix” buvo vienintelė Lietuvos įmonė, patekusi į finalą, pranešė jos atstovai. Konkurse buvo vertinami įmonių sukurti ir praktikoje naudojami IT sprendimai bei jų teikiama nauda verslui.

REKLAMA

„Reikšmingą apdovanojimą pelnęs sprendimas jau yra naudojamas 20-yje mūsų grupės įmonių pasaulyje, ir šiandien be jo efektyvaus informacijos valdymo neįsivaizduojame, – sakė „Avia Solutions Group” IT vadovas Edmundas Vasonskis. Anot jo, dokumentų apyvartos mastas įmonių grupėje yra milžiniškas – dokumentų ir procesų valdymo sistemoje per metus apdorojama apie 50 tūkst. dokumentų. – Įdiegus „DocLogix” sistemą, sutarčių ir dokumentų valdymas tapo gerokai spartesnis, administracijos produktyvumas padidėjo 25 proc., išlaidos personalo dokumentų ir sąskaitų spausdinimui sumažėjo per 60 proc.“, - teigia E. Vasonskis.

REKLAMA
REKLAMA

„Europos IT ir programinės įrangos meistriškumo apdovanojimai yra vienintelis konkursas Europoje, kuriame vertinami ne teoriniai, o verti pasaulinio dėmesio, realiai veikiantys ir praktinę naudą verslui duodantys sprendimai, – sakė UAB „DocLogix” direktorius Jaroslav Gil. - Todėl šis pripažinimas mums yra itin svarbus”. Konkurse dalyvauja nepriklausomi programinių produktų kūrėjai, diegėjai ir integratoriai.

Lietuviai finale konkuravo su dar trimis įmonėmis iš kitų Europos šalių. Viena jų – vokiečių lyderis „Empolis Information Management GmbH”, konkursui pateikęs dokumentų valdymo sprendimo diegimą tarptautinėje orlaivių gamybos bendrovėje „Airbus”, sakoma „DocLogix” pranešime.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų