REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

ŠAULYS

REKLAMA

Teigiami Šaulio bruožai. Šaulys yra visuomet iniciatyvus, apsukrus,
 energingas, veiklus ir sumanus. Jis vadovaujasi ypatingais 
moraliniais ir teisiniais principais. Jis turi didelių planų ir nedelsdamas juos įgyvendina.

REKLAMA
REKLAMA

Įvairiose gyvenimo situacijose Šaulio niekuomet neapleidžia begalinis optimizmas. Jis žino, ko yra vertas, ir bando tai paversti grynaisiais pinigais. Šaulys dirba sąžiningai ir dėl to darbe pralenkia kitus.

REKLAMA

Bendraudamas su draugais, bičiuliais yra tolerantiškas ir supratingas, bet to paties tikisi ir iš jų. Yra garbingas savo ir kitų atžvilgiu. Visur jam nors truputį sekasi. Šaulys visai nepaiso, ką apie jį kalba kiti.

Neigiami Šaulio bruožai. Šauliai sunkiai kam nors paklūsta. Be jokio sąžinės graužimo jie eina tiesiai į tikslą ir visai nesirūpina dėl to, kad jie piktina, erzina ar visai atbaido gerą draugą.

Besąlygiškai siekdami sėkmės, jie dažnai pervertina savo galimybes. Savo sarkazmu gali įžeisti kitus ir tada veikti labai arogantiškai. Šauliai dažniausiai būna labai paviršutiniški ir blaškosi tarp visiškai priešingų nuomonių. Jie mielai išnaudoja kitus žmones, paskui, beveik nepateikdami argumentų, praneša apie draugystės pabaigą. Meilėje Šauliai nepernelyg ryžtingi. Dažnai jų egoizmas trukdo surasti savo antrąją pusę.  

 

 

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų