REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žinių radijas

 Vienas iš grupės SEL lyderį Egidijų Dragūną šmeižusių interneto komentatorių yra dainininkas Andrius Mamontovas, – tai Žinių radijo laidoje „Greiti pietūs“ ketvirtadienį sakė E. Dragūnas. Pats A. Mamontovas tikino niekada E. Dragūno nešmeižęs.

REKLAMA
REKLAMA

 „Prieš metus sugalvojau išsiaiškinti, kas yra tie komentatoriai, ir padaviau 30 komentatorių į teismą, skaičiau šlykščius komentarus ir išsiaiškinau, kokie tai žmonės. Vienas iš tų komentatorių buvo A. Mamontovas“, – kalbėjo E. Dragūnas.

REKLAMA

 Pasak jo, visas apkalbas, teigiančias, esą E. Dragūnas yra alkoholikas ir narkomanas, jis gali paneigti savo kraujo tyrimais ir taip iš jį šmeižusių žmonių susirinkti apvalią pinigų sumelę.

 „Galėčiau šiandien mesti savo darbą ir tapti vienu iš turtingiausių žmonių Lietuvoje. Yra 3 tūkst. komentatorių, iš kurių galima prisiteisti 10 tūkst. litų. Aš gal surinkčiau dar 10 tūkst. komentarų. Yra mano kraujo ėminiai ir yra teismas. Privataus kaltinimo tvarka galiu, atnešęs savo kraujo tyrimus, šį dalyką (kad yra narkomanas ir alkoholikas, – red. past.) paneigti“, – sakė jis.

REKLAMA
REKLAMA

 A. Mamontovas Žinių radijui nurodė niekada E. Dragūno nešmeižęs.

 „Niekada nešmeižiau, jeigu turi (E. Dragūnas, – red. past.) įrodymų, tegu pateikia“, – Žinių radijui sakė A. Mamontovas.

 Atlikėjas patvirtino, kad prokuratūra buvo jį pasikvietusi dėl komentarų apie E. Dragūną, bet šmeižto ten nerado.

 „Šmeižto ten nėra ir nebuvo medžiagos, iš ko kelti bylą. Mano komentaras buvo, bet jis nebuvo šmeižiantis ir žeidžiantis“, – sakė A. Mamontovas.

 

 

Parengė Ieva Kazlauskaitė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų