REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kęstutis Navickas pristatė jau rytoj (šeštadienį) startuosiantį badmintono labdaros turnyrą, kuris bus skirtas vėžių sergantiems vaikams paremti. Spaudos konferencijoje dalyvavo ne tik visų laikų geriausias badmintonininkas, Rimanto Kaukėno paramos fondo atstovas, bet ir aktorius Giedrius Savickas, kuris kaip pats sako, susirgo badmintonu.

REKLAMA
REKLAMA

Žadama, jog šiais metais turnyre susirinks gausus būrys žinomų žmonių. Norinčiųjų prisijungti prie šios iniciatyvos taip pat netrūks - užsiregistravusiųjų renginyje skaičius siekia net 120 žmonių, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA

Anot Kęstučio Navicko, šios iniciatyvos tikslas – net tik gerai praleisti laiką sportuojant, tačiau ir padėti sunkiai sergantiems vaikams..

„Be jokios abejonės, svarbiausias šio renginio tikslas yra atkreipti dėmesį ir surinkti pinigėlių vaikams, sergantiems onkologinėmis ligomis. Labai džiaugiuosi, kad prie šios iniciatyvos prisideda ir žinomi žmonės: Jonas Kazlauskas, Benediktas Vanagas, Jonas Nainys ir dar daugybė politikos, sporto ir pramogų pasaulio žmonių“, - džiaugėsi sportininkas.

REKLAMA
REKLAMA

Anot jo, susidomėjimas šiuo renginiu ženkliai auga.

„Praeitais metais dalyvių skaičius siekė 76, o šiemet, žadančių dalyvauti net 120. Keli entuziastai atvyks net iš Olandijos bei Anglijos, tad drąsiai galiu pasakyti, jog žmonių, norinčių prisidėti vis daugėja, o tai labai džiugina“.

Aktorius Giedrius Savickas šiame turnyre dalyvaus jau antrus metus. Būtent po šio turnyro jis aktyviai pradėjo žaisti badmintoną. Iki to laiko, raketę jis paimdavo nebent sode, o dabar sakosi, dėl badmintono kartais net apleidžiantis teatrą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Jau antrąjį kartą žaisiu šiame turnyre. Kai prieš metus jame sudalyvavau, badmintonu užsiimu visus metus iki pat dabar - ši sporto šaka be galo įtraukianti. Įtraukė taip, kad net kartais susimąstau, jog teatras atima mano laiką iš badmintono. Manau, šiemet žaisiu daug geriau nei ankstesniais metais. Jau turiu nusipirkęs šaltibarščių spalvos badmintono batus treniruotėms ir turnyrui“, - juokėsi aktorius.

Lietuvos badmintono federacijos generalinis sekretorius Marius Šlaustas sako, jog badmintonas - puiki sporto šaka, kurią žaisti gali visi, todėl tokie turnyrai yra puiki vieta norintiems išbandyti savo jėgas.

REKLAMA

„Norintiems mėgėjiškai pagainioti plunksniuką, palakstyti ar gerai praleisti laiką - badmintonas viena dėkingiausių sporto šakų. Jį gali žaisti visi, kas tik nori, nes kažkokių bazinių gebėjimų šis sportas nereikalauja, žinoma, nekalbu apie profesionalų badmintoną“, - svarstė M. Šliaustas.

Turnyre dalyviai bus suskirstyti į 3 grupes - pradedančiųjų, pažengusiųjų ir žymių žmonių.

Turnyras prasidededa rytoj, 11 valandą Seb arenoje, adresu Ąžuolyno g. 7, Vilniuje.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų