• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas Nepaisant to, kad gyvybinis potencialas aukštas, norėsis pasiekti aukštesnių tikslų. Finansinius klausimus spręskite apgalvotai, nes šiandien netruks tokių, kurie nori pasinaudoti jūsų patiklumu. Asmeniniuose santykiuose vyraus palanki situacija ir reikia daugiau dėmesio skirti bendram gėriui.

REKLAMA
REKLAMA

Jautis Profesinės sferos sėkmė augs kaip ant mielių, galite sulaukti ir paaukštinimo. Ypač produktyvus bus susitikimai su užsieniečiais. Ši diena tinkama daugiau darbui nei kad pramogoms. Venkite lengvabūdiškumo, atsisakykite poilsio abejotinoje kompanijoje.

REKLAMA

Dvyniai Galimos problemos darbe, o jūsų bendravimas bus neteisingas suprastas aplinkinių, kolegų ir vadovų. Nors finansinė padėtis ir palanki, tačiau venkite išlaidų, susijusių su pramogomis. Saugokite sveikatą, galimi įvairūs susirgimai, chroniškų negalavimų atsiradimas.

Vėžys Nereikėtų apsiimti per daug reikalų ir spręsti iškilusių problemų, kurios vis patenka jums po ranka. Leiskite sau atsikvėpti ir atstatyti jėgas, užsiimkite kažkuo maloniu. Nereikėtų pasiduoti emocijoms, tačiau ir šaltakraujiškumas negelbės – kraštutinumai nieko gero neduos.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Pasikliaukite tik savimi: nėra reikalo laukti, kad kažkas išspręs jūsų problemas. Orientuotis dabartinėje situacijoje jums padės intuicija – būtent jos dėka išvengsite klaidų. Santykiai su šeimos nariais bus harmoningi, jei klausysitės kitų nuomonės.

Mergelė Imkitės ryžtingų veiksmų, kurie leis įgyvendinti senas idėjas. Tiesa, planuodami, būkite realistai: jūsų lūkesčiai dideli, o galimybės – ribotos. Daug džiaugsmo suteiks bendravimas su draugais, gausite džiugių žinių.

Svarstyklės Teks išspręsti neatidėliotinas problemas, tik būtinai pasinaudokite patikimų žmonių patirtimi. Mylimas žmogus išreikš savo jausmus ir taip jus nudžiugins. Tik jūs patys negailėkite komplimentų ir malonių prisipažinimų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Reiktų atsikvėpti ir atstatyti jėgas – paskutiniu metu nelabai turėjote galimybių tai atlikti. Padžiuginkite save susitikimais su senais draugais, neatsisakykite renginių ir klubų. Netruks naujų pažinčių, tik būkite išrankūs.

Šaulys Kūrybinis potencialas labai aukštas, o gyvybinės energijos užteks bet kokiems darbams. Venkite neapgalvotų veiksmų, yra rizika prisiimti atsakomybės, kurią išlaikyti bus sunku. Įveskite į savo gyvenimą šiek tiek įvairumo, užsiimkite reikalais, kuriuos kurį laiką atidėliodavote.

REKLAMA

Ožiaragis Dienos įvykiai džiugins, siurprizai bus malonūs. Būkite pasiruošę keisti savo planus, atsisakykite nuo savo įpročių – tikrai dėl to gailėtis neteks. Galite atkreipti dėmesį į tuos žmonės, kurių jūs anksčiau nepastebėdavote, užgims romantiški jausmai.

Vandenis Nereikėtų laukti, kad visi norai staiga išsipildytų: kuo būsite kuklesni, tuo daugiau malonių siurprizų sulauksite. Pasinaudokite galimybę pasidžiaugti aplinkinių dėmesiu, atskleiskite savo jausmus mylimam žmogui. Venkite lengvabūdiškumo, ironiškų pasisakymų.

Žuvys Būsite nusiteikę ryžtingai, ir veiksite pernelyg egoistiškai. Nereikėtų pataikauti saviems ar svetimiems kaprizams – tai gali tik pagilinti jūsų problemas. Galite pramogauti ir leisti pinigus įvairioms smulkmenoms – finansinė situacija stabili.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų