REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilnius, 2014 m. gruodžio 8 d. Keliaujantys į užsienį „Tele2“ klientai turės vienu rūpesčiu mažiau. Nuo šiol kelionės draudimu nebūtina rūpintis iš anksto, juo bus galima apsidrausti SMS žinute jau kirtus Lietuvos sieną.

REKLAMA
REKLAMA

Tokią paslaugą „Tele2“ pasiūlė pirmasis tarp mobiliojo ryšio operatorių Lietuvoje ir vienintelis ją siūlys visose trijose Baltijos šalyse.

REKLAMA

„Su mobiliuoju telefonu viskas yra paprasčiau, greičiau ir patogiau. Su kiekviena nauja papildoma paslauga klientams vis išplečiame sąrašą sričių, kur žmonės gali sutaupyti laiko ir pinigų“, – sakė Mindaugas Kežionis, „Tele2“ Produktų skyriaus vadovas.

Kelionių draudimą „Tele2“ siūlo bendradarbiaudama su draudimo bendrove „Gjensidige“. Pasak „Gjensidige Baltic“ Lietuvos filialo generalinės direktorės Katerinos Pavlidi, ši paslauga – tai natūralus bendrovės žingsnis, atspindintis bendrąją strategiją: „Esame orientuoti į inovatyvumą, patogumą ir pridėtinės vertės vartotojui suteikimą. Nuolat ieškome naujų būdų, o partnerystė su „Tele2“ puikiai tam tiko“.

REKLAMA
REKLAMA

Draudimo SMS žinute paslaugą padėjo sukurti draudimo paslaugų agregatorius „Mobassurance“.

„Mūsų patirtis rodo, kad tokį draudimo įsigijimo būdą renkasi dažnai keliaujantys, skubantys žmonės. Kaimyninėse šalyse SMS žinute daugiausia draudžiasi į trumpas verslo keliones vykstantys žmonės. Džiaugiamės, kad ši paslauga bus prieinama ir Lietuvos gyventojams. Tai tik pirmasis žingsnis plečiant draudimo paslaugų prieinamumą mobiliaisiais kanalais“, – teigė „Mobassurance“ vadovas Tomas Sinicki.

Draudžiantis SMS žinute, kelionių draudimas kainuos 6,91 Lt (2 Eur) dienai. Tokia kainodara bus ypač palanki trumpose kelionėse ir leis sutaupyti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Paslauga galės naudotis ir išmaniųjų, ir paprastų mobiliųjų telefonų turėtojai.

Pasiūlymą apsidrausti „Tele2“ klientai SMS žinute gaus pasiekę kitą valstybę. Draudimo įsigijimui tereiks atsakyti į žinutę parašius kelionės trukmę, savo vardą, pavardę bei asmens kodą. Draudimo apsauga įsigalios iškart, gavus patvirtinimo žinutę, o mokestis už paslaugą bus įtrauktas į einamojo mėnesio ryšio sąskaitą.

Draudimas apima visas pagrindines rizikas, svarbias kelionėse: būtinosios medicininės pagalbos ir repatriacijos, asmens civilinės atsakomybės, bagažo ir asmeninių daiktų praradimo, nutrūkusios kelionės bei skrydžio vėlavimo.

REKLAMA

„Tele2“ ypač aktyvią papildomų paslaugų privatiems klientams plėtrą pradėjo praėjusiais metais, kai supaprastino mobiliojo parašo įsigijimą visiems šalies gyventojams. Vėliau operatorius pristatė „Kaspersky“ apsaugą nuo mobiliųjų virusų, virtualaus numerio užsakymą, telefonų draudimą, o prieš mėnesį – internetinę muzikos paslaugą „Deezer“.

Bendrovės „RAIT“ birželį atliktos apklausos duomenimis, „Tele2“ yra populiariausias operatorius Lietuvoje – iš viso „Tele2“ užima 53,5 proc. Lietuvos mobiliojo ryšio rinkos.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų