REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Netinkamas laikas ieškoti teisybės. Jus gali apkaltinti nebūtais dalykais, tačiau ir jūs patys galite labai apsirikti, ypač dėl sutuoktinio. Nemaža vagysčių, apgaulių tikimybė.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Jums daug kas nusibodo? Galimas dalykas, kad savo nepasitenkinimą išliesite ne ten, kur reikia, ir ne ant to. Tad daugiau tylėkite, kad nesugadintumėte santykių su artimaisiais.

REKLAMA

Dvyniai Nebloga diena, tačiau kad viskas praeitų sklandžiai, būtina rinktis, su kuo bendrauti. Būkite apdairesni su dokumentais bei pinigais. Negeras laikas priekaištauti namiškiams – kaltininkas vis tiek nieko nesupras.

Vėžys Aktyvus metas – nenustygsite vietoje. Tačiau nieko nauja nesiimkite. Vis dėlto ši diena suteiks kai ką gera, jei nesureikšminsite netikusių komentarų ir nesivelsite į ginčus.

Liūtas Kuo savarankiškesni būsite, tuo sparčiau reikalus sutvarkysite. Jei jūsų reikalai susiję su užsieniu arba kelionėmis, galimos nenumatytos kliūtys.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Nepalanki diena, tad nieko nesiaiškinkite, saugokite paslaptis. Nepalankūs nei dalykiniai, nei susitikimai, nei kelionės.

Svarstyklės Elkitės tik taip, kai jums atrodo, – aplinkiniai gali suklaidinti. Neverta taikytis prie visuomenės nuomonės. Atsargiau su informacija darbe (jei jums šiandien reikia dirbti). Galimas technikos gedimas. Pasisaugokite vagių.

Skorpionas Nepasiduokite įkalbinėjimams, ypač ką nors paskolinti, kuo nors pasidalinti. Jei nuspręsite ką nors dovanoti, nesitikėkite padėkos. Itin pavojingi ginčai su sutuoktiniu. Beje, nesiklausykite blogų kalbų apie savo porą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Venkite bendravimo, tikrinkite bet kokią jus pasiekiančią informaciją – nebūkite patiklūs, kai kas linkęs jums akis apdumti. Pasisaugokite apgavikų, vagių.

Ožiaragis Gera diena poilsiui nuo rūpesčių – netvarkykite rimtų reikalų. Tiktų užsiimti namuose tvarkymusi iš esmės.

Vandenis Jūsų optimizmas aplinkiniams tikrai padės. Tik būkite atidūs, kad neužgautumėte savo artimiausių. Negeras laikas barti vaikus, priekaištauti mylimam žmogui.

Žuvys Keblokas laikas: svarbu neprarasti kantrybės. Gelbės nuoširdumas ir humoro jausmas. Išaugs konfliktų tikimybė, bet ginčams metas netinkamas.  

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų