REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 „McLaren“ pilotas Jensonas Buttonas teigia žiūrintis ramiai į galimybę kitais metais atstovauti tai pačiai komandai kartu su Fernando Alonso.

REKLAMA
REKLAMA

Neabejojama, kad ispanas po šio sezono paliks „Ferrari“ ekipą. Kalbama, kad sportininkas veda derybas su „McLaren“ ir gali sugrįžti į šią komandą 2015 m.

REKLAMA

Paties J. Buttono likimas kol kas nėra aiškus. Priklausomai nuo to kur kitais metais atsidurs F. Alonso, britas gali likti be vietos F-1 arba atstovauti tai pačiai ekipai kartu su ispanu.

„Galiu būti komandos draugu su bet kuriuo pilotu rikiuotėje. Darbas su F-1 čempionu manes negąsdina“, – kalbėjo J. Buttonas.

„Praeityje dirbau su dviem čempionais. Kai dar buvau jaunas, mano komandos draugu buvo Jacques Villeneuve‘as. Vėliau tris metus gyniau tos pačios ekipos garbę kartu su Lewisu Hamiltonu. Nebijau jokio komandos draugo. Priešingai, man visada įdomu dirbti su nauju žmogumi. Gali iš jo kažko išmokti.“

REKLAMA
REKLAMA

J. Buttonas gerai atsiliepė apie dabartinį komandos draugą Keviną Magnusseną, kurio likimas taip pat kol kas nėra aiškus.

„Man patinka dirbti su tokiais žmonėmis, kurie stengiasi atiduoti visas savo jėgas, yra gerai nusimanantys apie bolidus, žino ką daryti su nustatymais bei yra atviri. Būtent toks yra Kevinas. Jis atėjo į komandą nepatyręs. Tad pradžioje tik aš prisidėjau prie bolido tobulinimo. Tačiau jis greitai išmoko susireguliuoti bolidą. Manau, kad mes abu judame panašia kryptimi. Tad dirbti su Kevinu yra tikrai malonu.“

Daugiau naujienų skaitykite F-1.lt.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų