REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

„Jau kelis mėnesius galvojau, kad noriu pasipiršti, bet nenorėjau to daryti banaliai, - sakė asmeninis treneris Aidas Grybauskas, kuris pasipiršo savo merginai Evelinai „Vilniaus taurės“ kultūrizmo varžybų metu ant scenos.

„Jau kelis mėnesius galvojau, kad noriu pasipiršti, bet nenorėjau to daryti banaliai, - sakė asmeninis treneris Aidas Grybauskas, kuris pasipiršo savo merginai Evelinai „Vilniaus taurės“ kultūrizmo varžybų metu ant scenos.

REKLAMA

„Kaip tik tuo metu draugė sugalvojo ruoštis varžyboms. Iškart šovė šita mintis pasipiršti scenoje, varžybų metu. Po kiek laiko atmečiau šitą variantą, nes galvojau, kad neišdrįsiu, - prisiminimais dalinosi A. Grybauskas. - Po kelių savaičių vėl pagalvojau apie tai ir vėl atmečiau. Trečias kartas buvo lemiamas, nes pasakiau sau, kad galiu tai padaryti ir suskubau domėtis sužadėtuvių žiedais“.

Vaikinas sužinojęs, kokio dydžio reikia žiedo, tuoj suskubo jį užsakyti. „Iki varžybų buvo likusios vos kelios savaitės. Žiedą pagamino per savaitę. Aišku, labai norėjau žieduko su briliantu. Labai bijojau, dėl žiedo dydžio, nes Evelina tuo metu laikėsi dietos prieš varžybas, - šypsojosi treneris. - Vis dėl to gavęs žiedą nusprendžiau patikrinti ar jis jai tinka. Kai miegojo, nubudau naktį, išsitraukiau žiedą ir pamėginau užmauti. Ir ką jūs galvojat? Jis netiko. Ties bevardžio pirštuko sąnariu jis sustojo“.

REKLAMA
REKLAMA

A. Grybauskas suskubo skambinti juvelyrui: „Buvau išsigandęs, tačiau jis mane nuramino“.

„Tą pačią dieną nuvežiau žiedą ir jis jį per 10 min padidino. Sunkiausios man buvo likus kelioms dienoms iki varžybų. Bijojau, galvojau, ką sakysiu, kaip viskas seksis. Ant lapelio net žodžius pasirašiau ir mokiausi kaip eilėraštį mokyklai. Varžybų dieną net nieko nevalgiau, nes stresas savo daro, o juo labiau dar pats ir ruošiau Eveliną varžyboms. Stresavau ir dėl jos pasirodymo“, - toliau pasakojo Aidas.

REKLAMA

„Turėčiau dar padėkoti varžybų organizatoriams, kurie mielai sutiko padėti. Atėjo ir daug draugų palaikyti, nes nemažai jų žinojo apie mano tokį žingsnį. Visi labai palaikė, bet aš vis vien žodžius pamiršau, kai tik davė leidimą užlipti ant scenos, todėl teko improvizuoti. Gėlių dar negalėjau rasti, kurias buvau davęs draugui, nes salė tai nemaža, žmonių daug, todėl teko blaškytis po visą auditoriją, kol radau“, - dabar su šypsena prisimena vaikinas.

„Išlipus ant scenos visi pradėjo ploti, o priklaupęs ant kelio nieko daugiau negirdėjau, tik plojimus ir žmonių švilpimus. Viskas baigėsi kaip ir planavau, kaip ir norėjau. Man pasakė „taip“. Viskas buvo tobula. Džiaugiuosi ir Evelinos pirmu pasirodymu varžybose, ji pateko į finalinį šešetuką. Tai ir buvo mūsų tikslas. Po renginio suskubom pavalgyti, o po to ir į kitą staigmeną paruošiau. Nevažiuosi juk po tokio žingsnio atgal namo, į tą pačią buitį. Buvau užsakęs dar prabangius apartamentus. Žinote, žvakutės, rožių žiedlapiai, romantika, viskas buvo nerealu, labai įsimintina ir visam gyvenimui“, - šypsojosi A. Grybauskas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų