REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas Būkite pakantesni aplinkiniams, ypač konkurentams, pasidžiaukite ir jų sėkme. Tinkama diena spręsti materialines problemas.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Šiandien daug ką galėsite, imkitės sudėtingų problemų. Palanku antrą dienos pusę susitikti su svarbiais asmenimis. Beje, pavyks išjudinti įstrigusius reikalus. Tik venkite nereikalingų ginčų.

REKLAMA

Dvyniai Nebus lengva viską suprasti ir suspėti, tad imkitės tik svarbiausių reikalų, kad daugiau laiko galėtumėte skirti šeimai. Tinkamas metas imtis ką nors taisyti namuose. Palanki diena tvarkyti reikalus, susijusius su nekilnojamojo turto, žemės įsigijimu.

Vėžys Jūsų pastangos nenueis veltui – naudingai išsispręs svarbus klausimas. Venkite ginčų su mylimu žmogumi. Gera proga ką nors reikšminga nuveikti namuose kartu su vaikais.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Nepraraskite savitvardos neišvydę norimo rezultato. Tai kūrybingas metas, kai verta imtis kuo aktyvesnės veiklos. Nereikia pyktis – dabar itin geras laikas ieškoti sąjungininkų. Kita vertus, nepasikliaukite tais, kurie anksčiau jus yra nuvylę.

Mergelė Nieko neteiskite (juk ne visi žino tiek, kiek jūs?) ir dažniau išklausykite oponentų nuomonę. Piktuoju pergalės nepasieksite – padės nuosekli logika, informacija. Mokėkite nereaguoti į provokacijas.

Svarstyklės Stenkitės viską įvertinti ramiai ir blaiviai. Jei matysite, kad prarandate savitvardą, geriausia laiku išeiti iš žaidimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Imkitės spręsti aktualiausias problemas. Elkitės drąsiai, likite atkaklūs. Palanku tvarkyti reikalus, susijusius su darbu užsienyje.

Šaulys Jei norite pakovoti už savo reikalą, pirmiausia apsiginkluokite informacija – asmenys, su kuriais tvarkysite reikalus, jūsų vadovybė, klientai turi matyti, ko esate verti. Nebijokite sunkumų – pergalė lems sėkmę.

Ožiaragis Mažiau planuokite, labiau įsiklausykite į draugų patarimus, gilinkitės į specialią literatūrą. Verta pasikliauti savaimine įvykių eiga.

Vandenis Diena tinkama poilsiui, tad jei neatostogaujate, bent nepersidirbkite. Nesiimkite nieko nauja, nekeiskite senų įsitikinimų ir taisyklių, tuomet neapsigausite. Tinka ieškoti dingusių daiktų, dokumentų, informacijos.

Žuvys Geras laikas: daugėja optimizmo, pasitikėjimo savimi ir sėkmės. Dabar rems įtakingi žmonės, tad pavyks sutvarkyti svarbų reikalą, tiesa, kol neišsiaiškinsite visų niuansų, nepriimkite jokio sprendimo.

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų