REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Norite ar nenorite teks aktyviai palaikyti pokalbius, kontaktus, nepaisant to, kad viskuo bodėsitės arba jausite savo pastangų ir šnekų beprasmiškumą. Regis, vakaro užsiėmimai jums bus artimesni širdžiai.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Šį rytą nepatartina užsiimti sudėtingais darbais, pradėti naujos veiklos, paskubomis sudaryti sutarčių, nes galite užmegzti nepatikimus bendradarbiavimo ryšius. Vakaras bus smagesnis, aktyvesnis. Galite tikėtis slaptos romantikos.

REKLAMA

Dvyniai Šiandien jausite didelį emocinį ir fizinį pakilimą. Diena turėtų būti produktyvi visur, ko tiktai rimtai imsitės. Galite gauti informacijos, jums asmeniškai teikiančios didelių vilčių. Tik nepasiduokite netikusioms pagundoms.

Vėžys Tikriausiai didelį dėmesį nukreipsite į nuosavybę, verslą, pinigus ir su jais susijusius reikalus. Pasisaugokite sukčių, visokiais būdais viliojančių jūsų naudą. Galbūt pasiseks, jei dovanomis sieksite priešingos lyties palankumo, atleidimo.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Šiandien galite tikėtis susitikimų su seniai matytais žmonėmis, giminaičiais. Tačiau bus nemalonu, jei į paviršių iškils senas melas ar garbės nedarantis įvykis. Venkite paviršutiniškumo, lengvabūdiškų nuotykių, netakto.

Mergelė Iš ryto gali kiek streikuoti virškinimo sistema arba rūpesčių sukels namiškiai. Neimkite giliai į širdį nereikšmingų dalykų. Venkite nemalonių diskusijų, ginčų. Vakare užplūs romantiškos nuotaikos. Nusimato jaudinamas pasimatymas.

Svarstyklės Jei neatostogaujate, šios dienos situacija neleis atsipalaiduoti, reikalaus dalykinio susikaupimo, pareigingumo. Kita vertus, būsite nusiteikę susitikimui su jums patinkančiu priešingos lyties atstovu ir apie tai svajosite.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Neblogai seksis tvarkytis darbe ir namuose, spręsti šeiminius reikalus. Vakare galite atsidurti draugų kompanijoje, susitikti su naujais pažįstamais. Labiau paisykite antrosios pusės poreikių, jei norite gerų santykių, meilės.

Šaulys Šiandien galite netikėtai praregėti, suvokti apribojimus ir kai kurių planų nerealumą. Geriau bus, jeigu nepuoselėjote didelių ambicijų. Galite padaryti sprendimą turtiniu, finansiniu klausimu arba šia prasme patarti antrajai pusei.

Ožiaragis Būsite nusiteikę pokalbiams apie okultinius dalykus, psichologiją, erotiką. Į vakarą vis labiau stebinsite pašnekovus savo požiūriu bei iškalba. Galima slapta meilės avantiūra. Verčiau venkite rizikos, atsitiktinio sekso.

REKLAMA

Vandenis Jei šiuo metu esate kelionėje ar mezgate internetines pažintis, jūsų laukia nauji įspūdžiai. Jei ne, būsite nusiteikę praktiškai planuoti savo ateitį, profesinius ir asmeninius reikalus. Aiškiau suvoksite praeityje padarytas klaidas.

Žuvys Dieną gvildensite profesines ar globalines problemas, o pavakariais pereisite prie asmeniškesnių dalykų. Pokalbiai su pažįstamais žmonėmis, svetimos patirties įvertinimas leis geriau susivokti galimybėse ir tiksluose.

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų