REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kam moteriai reikalingi papuošalai?

Žinių radijas

Stiklo papuošalų kūrėja, stilistė Karolina Stasiulė sako, kad papuošalai yra labai svarbūs moters gyvenime ir joms patinka iš prigimties. Interviu apie grožį, moteriškumą, kuklumą ir papuošalus.

REKLAMA
REKLAMA

 

Sakykit, kam moteriai reikalingi papuošalai?

 

Kaip gerai žinoma japonų „Vogue“ vyriausioji redaktorė Ana Dello Russo yra pasakiusi, aksesuarai yra mados vitaminai. Dar esu girdėjusi, kad aksesuarai yra mados prieskoniai. Tai papildo įvaizdį, papildo pačią asmenybę. Kartais gali ne tik papildyti, bet ir sukurti, suteikti žaismingumo. Manau, kad iš prigimties moterims labai patinka papuošalai. Daug kam patinka juos kolekcionuoti, turėti. Neveltui labai daug merginų turi paveldėtus papuošalus, mamų, močiučių. Tai yra labai organiška ir labai moteriška. Papuošalai yra labai svarbūs moters gyvenime. Daug kam to nereikia – netgi save prisimenu, kad kažkada aš į tai visiškai nekreipdavau dėmesio, bet atsitiko taip, kad jie man vieną dieną pasidarė labai įdomūs ir aš kažkaip juos pradėjau ir dažniau pirkti, įsigyti, šiuo momentu ir kurti.

REKLAMA

 

Kaip manot, ar moteris neturėtų žavėti natūraliu grožiu ir paprastumu?

 

Natūralus grožis ir paprastumas yra labai suderinamas su papuošalais. Aš nekalbu apie tą eklektiką ar tą didžiulį kiekį, kuris sudarko bet kokį minimalizmą. Mūsų papuošalai yra visiškai minimalizmo stilistikos ir nemanau, kad tai užgoštų moteriškumą, grožį. Aš esu už tai, jog papuošalas pabrėžtų ir pridėtų to grožio, o ne jį ardytų.

REKLAMA
REKLAMA

 

Ar galėtumėte išskirti, koks moterų drabužių stilius labiausiai patinka vyrams?

 

Vyrai irgi turi savo stilius: vieni yra klasiko gerbėjai, kiti populiarieji hipsteriai, dar kiti – ofiso žmonės. Visgi manau, kad tvarkingumas, elegancija, moteriškumas, apranga, kuri pabrėžia visą tai, vyrams visą laiką patinka.

 

Kokie stiliaus atžvilgiu yra Lietuvos žmonės? Ar jie stilingi, ar jie kuklesni?

 

Vilniečiai tikrai labai stilingi. Ar jie kuklūs...Kadangi man patinka kuklumas, tai gal ir galėčiau pasakyti, kad jie ne taip ryškiai, ne taip ekstravagantiškai rengiasi kaip kokiame Londone ar Niujorke. Na, bet gražiai rengiasi lietuviai. Manau, kad tam įtakos turi prieinamumas prie visų gražių dalykų, kurie sukuriami visame pasaulyje.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų