REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Jeigu neprarasite savitvardos, diena bus nebloga. Vis dėlto nepatartina šiandien su darbdaviu aptarinėti perspektyvų, prašyti didesnio atlyginimo arba paaukštinimo. Vargu ar bus sėkmingas vakarėlis draugams – geriau pramogavimo atsisakyti.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Rytas sudėtingas bendrauti – galimi netikėti konfliktai. Vakare galite jaustis itin pavargę: patartina neplanuoti išvykų, kelionių ir svarbių pokalbių.

REKLAMA

Dvyniai Iki pietų gana pasyvus metas – tad bus sunkiau susikaupti ir blaiviai mąstyti. Atidėkite savo rūpesčius rytdienai, tuomet viskas taps kur kas aiškiau, paprasčiau.

Vėžys Galima rizikuoti dėl reikalų, kurie nesusiję su pinigais ar meile. Gresia nenumatytos išlaidos, baudos.

Liūtas Netinkamas laikas tvirtinti sandorį, pokalbiui apie jūsų karjerą su vadovybe. Vakare laukia netikėtumų.

Mergelė Dalykinius, finansinius reikalus tvarkykite atsargiai, neskubėdami. Pavyks užsispyrusį asmenį gražiuoju priversti atlikti jums reikalingą darbą. Vakarą skirkite šeimai.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės Pirmą dienos pusę reikėtų labiau pasisaugoti įtampos, nesiimti jokių atsakingų darbų. Būkite apdairesni, jei tektų tvarkyti svarbius piniginius, turto reikalus. Galite sulaukti nekviestų svečių, susidurti su giminaičiais, kurių nenorite matyti.

Skorpionas Viskas bus paprasčiau, jei nereaguosite į provokacijas. Gauti pasiūlymai, verslo susitarimai bus naudingi, tiesa, ne iš karto. Jums teks dar atidžiau dirbti, apdairiau planuoti savo veiklą, atsargiau elgtis su pinigais ir paklusniau vykdyti vyresnybės nurodymus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Būkite apdairesni bendraudami su kolegomis, vadovu – jūsų aplinkoje vyksta pokyčiai, apie kuriuos nežinote (gal nutuokiate). Siekite įgyti patikimų sąjungininkų ir tikrų draugų.

Ožiaragis Mokėkite laviruoti tarp skirtingų nuomonių ir įsitikinimų, nesiginčykite su partneriais ir sutuoktiniu. Antra dienos pusė įtempta, nemaloni – galima ne visai maloni naujiena arba kokia kita netikusi staigmena.

Vandenis Kas per daug, tai nesveika. Tad nepersistenkite – jauskite saiką tiek dirbdami, tiek mylėdami ar pykdami. Beje, gali atsiskleisti slepiamas tarnybinis romanas. Popiet prasidės palankesnis metas.

Žuvys Niekur neskubėkite, nesiginčykite su priešingos lyties atstovais – tai gali tik pabloginti jūsų padėtį. Verta atsižvelgti į šeimos nuomonę – ji gali būti svarbesnė nei darbdavio.

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų