REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Garsiausi pasakymai įspūdingi tuo, jog į kelis žodžius telpa didingiausios idėjos. Tos frazės įkvepia, motyvuoja ir padrąsina. Forbes.com siūlo paskaityti ir pamąstyti apie žodžius, kuriuos apie pinigus pasakė garsūs, žinomi ir turtingi asmenys.

REKLAMA
REKLAMA

11. Julia Cameron: “Mes iš tikrųjų norime daryti tai, kam esame skirti. Kai darome tai, kam esame skirti, gauname pinigus, atsidaro durys, jaučiamės naudingi, o darbas atrodo tarsi žaidimas.”

REKLAMA

12. Warrenas Buffettas: “Akcijų rinkoje niekuomet nesistengiu uždirbti pinigų. Aš perku remdamasis prielaida, kad jie sustabdys rinkos veiklą rytoj ir neatidarys jos 10 metų.”

13. Benjaminas Franklinas: “Iki šiol pinigai nei vieno žmogaus nepadarė laimingu ir nepadarys ateityje. Vietoje to, kad užpildytų tuštumą, jie ją sukuria.”

14. Johannas Wolfgangas von Goethe’as: “Daug žmonių nesirūpina savo pinigais tol, kol jie beveik nepasibaigia, o kiti taip pat elgiasi su savo laiku.”

REKLAMA
REKLAMA

15. Jimas Rohnas: “Formalusis išsilavinimas padės jums užsidirbti pragyvenimui, o savišvieta – susikrauti turtus.”

16. Ayn Rand: “Pinigai yra tik įrankis. Jie padės jums patekti ten, kur norėsite, bet jie nepakeis jūsų kaip situacijos valdytojo.”

17. Dave’as Ramsey’us: “Finansinė ramybė nereiškia įvairių daiktų įsigijimo. Tai mokymasis gyventi už mažiau, nei uždirbi, tam, kad galėtum grąžinti pinigus ir turėti jų ivesticijoms. Kol to nepadarai, negali laimėti.”

18. Seneka: “Vargšas yra ne tas, kuris turi per mažai, o tas, kuris trokšta daugiau.”

19. Henrys Fordas: “Algas moka ne darbdavys. Darbdaviai tik tvarko pinigus. Algas moka klientas.”

20. Eleanor Roosevelt: “Tas, kuris praranda pinigus, praranda daug; tas, kuris praranda draugus, praranda dar daugiau; tas, kuris praranda viltį, praranda viską.”

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų