REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Naujų darbų nepradėkite, baikite senus. Nesinerkite iš kailio darbe, net jei gresia nemalonus pokalbis su vadovu. Daugiau dėmesio skirkite artimųjų reikalams ir namams. Aplankykite tėvus: iš motinos galite gauti gerą patarimą. Venkite svaigalų.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Pajusite aplinkinių meilę, dėmesį, o jūsų reikalai – asmeniniai ir dalykiniai – pajudės geresne linkme. Seksis spręsti senas problemas, rasti reikalingus žmones. Palanku tvarkyti vaikų reikalus. Tik raskite daugiau laiko pasidžiaugti savo vaikais, sutuoktiniu ar mylimu žmogumi.

REKLAMA

Dvyniai Tai geras metas spręsti bendravimo problemas darbo kolektyve – lengviau rasite abipusį supratimą. Palanku pasirašyti ilgalaikes darbo sutartis. Tinka tikrinti sveikatą.

Vėžys Pasistenkite suderinti savo poreikius ir planus su antrąja puse, raskite laiko susitikti su draugais, ir diena bus ne tik lengva, bet ir sėkminga. Palankus metas pasirašyti bendradarbiavimo arba finansinę sutartį.

Liūtas Vis dar įtemptas metas, kai būsite linkę klysti, apsigauti. Būkite apdairūs – ne laikas rimtoms išvadoms, atsakingiems sprendimams priimti. Neerzinkite tų, nuo kurių priklauso jūsų gerovė. Mažiau pasikliaukite intuicija: nuojauta gali suklaidinti.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Vėl pakili nuotaika, pagarbus aplinkinių dėmesys. Puikus laikas bendrauti su užsieniečiais, vykti į tolimas keliones. Tinka vykti į svečius ar pas save ką nors priimti – pokalbiai taps ne tik įdomūs, bet ir naudingi.

Svarstyklės Puikus laikas svarbiems dalykiniams susitikimams – kažkas be jūsų žinios ir įsikišimo pasikeis naudinga linkme. Iš užsieniečių gauta dalykinė informacija ir pasiūlymai gali daug ką lemti, būkite atidūs su jais bendraudami.

Skorpionas Darbe ir namie galimi geri pokyčiai. Galite gauti seniai lauktą žinią, rasti ilgai ieškotą informaciją. Įsidėmėkite šiandien sužinotus dalykus – jie bus svarbūs ilgai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Nenorėkite daugiau nei galima, ir viskas susiklostys sklandžiai. Tiesa, netiks imtis nieko nauja, neverta skirti susitikimų, pasirašyti atsakingų dokumentų, užmegzti pažinčių. Neskubinkite įvykių – pataupykite nervus: nuo jūsų valios, iniciatyvos nedaug kas priklausys.

Ožiaragis Sėkmė sugrįžta – vėl atgysite, taps giedriau. Palanku pradėti naujus darbus ar imtis ko nors rizikingo. Tiks tvarkyti užvilkintus reikalus siekiant juos paskubinti.

Vandenis Aplinkybės keisis jūsų naudai, kaip ir jūsų požiūris į esamus sunkumus. Palanku tvarkyti finansinius reikalus, susijusius su užsieniečiais, kelionėmis, veiklos plėtimu. Tinkamas laikas ką nors vertinga įsigyti savo namams.

Žuvys Pasieks geros naujienos, bet neskubėkite apsispręsti svarbiu klausimu – dar būtina atida. Neblogas laikas susitikimams, pažintims užmegzti, bendrauti su naujais žmonėmis, keistis informacija, taip pat nedidelėms kelionėms, komandiruotėms.

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų