REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Jumyse kunkuliuos nerimas, tačiau akivaizdu, kad jam nepasiduosite ir jo niekam nerodysite. Būsite darbštūs, pareigingi. Stropiai parengti darbai šiandien gali būti sklandžiai įgyvendinti. Tik nepainiokite darbo ir meilės reikalų.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Gausūs kontaktai trukdys rimtam darbui, tačiau praturtins reikalingomis smulkmenomis, naudinga informacija. Ko gero, neatsisakysite "aklo" meilės pasimatymo arba susitikimo su draugų kompanija.

REKLAMA

Dvyniai Šiandien jums norėsis nuošalumo, ramybės. Veikla, reikalaujanti meniškumo, įkvėpimo, intuicijos, užuojautos, gali nudžiuginti neblogais rezultatais.

Vėžys Būsite nusiteikę planuoti ir aptarti darbus, domins materialinės gerovės, pinigų bei darbo stabilumo klausimai. Dėl didelio emocionalumo vakarop gali kilti ekscesų meilės santykiuose, tačiau po jų reikalai turėtų net pagerėti.

Liūtas Palanku tvarkyti reklamos, buhalterijos, komercijos, tiekimo reikalus, pirkti nekilnojamąjį turtą, organizacinę techniką, dalintis pelną ir pan. Galimas neblogas verslo sandoris.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Jausite didelį poreikį bendrauti, judėti, kaupti ir skleisti informaciją. Jei rasite laiko ramiai pamąstyti, intuityviai suvoksite, ko norite ir kas linki gero, o ko naudingiau būtų atsisakyti. Stiprės romantiškos nuotaikos.

Svarstyklės Nekreipkite dėmesio į vieną kitą trukdymą ar permainą dienotvarkėje, jei tai vyks darbe. Tačiau nelikite abejingi šeimos narių nerimui, nusiskundimams. Apskritai šiandien jūs naudingesni būsite namuose nei kur nors kitur.

Skorpionas Tikėtina, kad jums kils kūrybinių idėjų, seksis pedagoginė veikla. Domins scena arba sportas. Tiktų skirti romantiškus pasimatymus, gerinti santykius šeimoje, rūpintis vaikų lavinimu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Aktyvi diena, neverta sėdėti sudėjus rankas, nes bus įmanoma daug ką išspręsti, atsikratyti kai kurių senų rūpesčių, susirasti darbą ar pagerinti santykius darbo kolektyve. Siųskite gyvenimo aprašymą, eikite į pokalbius, konkursus.

Ožiaragis Pravartu tvarkyti juridinius, bendradarbiavimo reikalus, bet reikia būti atidiems. Sudarydami sutartis gerai išanalizuokite jų sąlygas. Neignoruokite antrosios pusės nuomonės bei interesų, jei trokštate meilės ir sutarimo.

Vandenis Tikriausiai teks konsultuotis su specialistais, skubiai tvarkyti finansų ar verslo reikalus. Turėtų sektis. Regis, pasinaudosite kompensavimo ar kreditavimo galimybe, draudimo sutarties sąlyga ar pan.

Žuvys Aktyviai darbuositės, jei jūsų veikla susijusi su užsieniu, aukštuoju mokslu, kultūra, politika ar teise. Stengsitės pademonstruoti savo kompetenciją arba pasinaudoti kitais privalumais, kad kitiems padarytumėte įtaką.  

Šaltinis vytautus.com

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų