REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas Gali būti, kad spręsis svarbūs verslo ar finansiniai reikalai. Vargu ar jums pavyks maksimaliai priartėti prie tikslo. Galimi nuostoliai. Kažkoks ryšys gali užsimegzti iš vienatvės ar dėl praktinės naudos.

 Avinas Gali būti, kad spręsis svarbūs verslo ar finansiniai reikalai. Vargu ar jums pavyks maksimaliai priartėti prie tikslo. Galimi nuostoliai. Kažkoks ryšys gali užsimegzti iš vienatvės ar dėl praktinės naudos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Jums didelę įtaką darys aplinka, todėl galite "užsikrėsti" tiek gera, tiek bloga nuotaika. Nesistenkite demonstruoti liežuvio aštrumo, nes kitiems tai visai nepatiks. Pasekmė - prarasta pagarba bei sumažėjęs kolegiškas solidarumas.

REKLAMA

Dvyniai Pasverkite savo jėgas, prieš imdamiesi finansinių operacijų ar didelės atsakomybės. Netikėtai galite susipykti su įtakingu asmeniu, atsisveikinti su kažkokiu verslo planu. Venkite konfliktinių situacijų, tolerantiškai žiūrėkite į kitų ydas.

Vėžys Diena aktyvi, bet prieštaringa. Jausis nepakantumas, moralės trūkumas. Bendraudami pernelyg pabrėšite savo emocijų bei minčių svarbą ir per mažai atsižvelgsite į kitų. Reikėtų būti atidiems, kad nesukeltumėte priešiškumo.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Kad pasisektų įgyvendinti sumanymus, gali tekti kažko atsisakyti, kažkam nusileisti. Pasistenkite, kad nedingtų noras savarankiškai ir sąžiningai dirbti, tęsti pradėtą reikalą.

Mergelė Šiandien būsite nelinkę savarankiškai veikti, arba norėdami įtikti kitiems perleisite jiems iniciatyvą. Nors ketinimai bus gana geri, nesusipratimai vis tiek neišvengiami. Galimas nuostolis, žala. Venkite nereikalingo išlaidavimo.

Svarstyklės Tikriausiai šiandien norėsite gauti daugiau, nei esate nusipelnę. Galite pasiduoti abejotinai įtakai, prisidėti prie kažkieno sumanytos negarbingos ar pavojingos avantiūros. Per neapdairumą galite pakliūti į avarines situacijas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Problemos, susijusios su artimais žmonėmis, gali jus priversti smarkiai nerimauti. Galbūt išaiškės nemalonus dalykas, kurio anksčiau nesuvokėte. Rūpesčių kels reikalai, susiję su reklama, komercija, transportu, mokslu.

Šaulys Šiandien nepalanku sudarinėti sutartis, dėl ko nors svarbaus tartis, prisižadėti, nes maža vilties, kad tai bus įvykdyta. Tiek kiti, tiek jūs nepakankamai realiai vertinsite situaciją, galimybes, bus daug netikrumo.

Ožiaragis Diena bus nuspalvinta permainingomis emocijomis. Netikėtas įvykis, susijęs su turtiniais reikalais, meile, kūryba arba vaikais, gali sunervinti, išmušti iš vėžių. Galbūt neįvyks planuotas pasimatymas, sandoris arba jis bus nuviliantis.

REKLAMA

Vandenis Spirgėsite iš noro daug nuveikti, pasirodyti nepakeičiami. Galite keisti kai kuriuos savo tikslus arba pradėti iškart kelis darbus. Tačiau šiandien visur tikėtini trukdymai, nesklandumai, kliūtys. Saugokitės avarinių situacijų, konfliktų.

Žuvys Ši diena bus kupina įtampos, išbandymų. Jausitės stipriai priklausomi nuo kitų žmonių, verslo partnerių. Kartu jais nepasitikėsite, ieškosite patvirtinimų savo įtarimams. Išlaidų pareikalaus vaikų poreikiai, meilė, numatoma pramoga.

Šaltinis www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų