REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Nebloga proga greitai ir naudingai sutvarkyti reikalus per trečią asmenį. Gali netikėtai išsispręsti klausimas, dėl kurio buvote praradę viltį. Nepraleiskite progos kuo nors pradžiuginti sutuoktinį.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Mokėkite nugalėti save, ko nors atsisakyti, pasiaukoti ir pavyks rasti kompromisą. Tai naudingų pokyčių diena, jei atidžiau įsiklausysite į savo vidaus balsą.

REKLAMA

Dvyniai Dvilypis metas, kai negalima būti kategoriškiems, griežtiems ir piktiems. Seksis tik tiems, kurie plauks pasroviui. Nepalankus laikas ir svarbiam pokalbiui su žmogumi, kurį mylite, – nieko nereikalaukite, tiesiog džiaukitės meile.

Vėžys Neblogas laikas taikytis su vadovu, su vadovybe spręsti subtilias veiklos problemas. Būkite kantresni, jei teks išgirsti artimųjų skundų, – atidumas, jautrumas jų išgyvenimams padės atkurti pasitikėjimą jumis.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Draugai paguos, mylimas asmuo pradžiugins – tai žavių, malonių staigmenų diena. Galite išgirsti meilės prisipažinimą iš žmogaus, kuris seniai nuo jūsų šį jausmą slėpė. Nesugalvokite rizikuoti pinigais.

Mergelė Pamirškite nesklandumus, vykite liūdnas mintis – šiandien privalu įveikti baimę. Tai ne pats geriausias laikas – gali kai kas nepavykti darbe, tad geriau neplanuoti nieko atsakinga.

Svarstyklės Visi jumis žavėsis ir stengsis pradžiuginti. Tikėkite išgirstais komplimentais – jie nuoširdūs. Tinka tvarkyti skubius reikalus ir tuos, kuriuos lemia asmenybės įtaka.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Vargu ar pavyks pasistūmėti sprendžiant finansinį klausimą: šios dienos pasiūlymai, sandoriai nebus naudingi. Tinka aiškintis keblumus dėl paveldėjimo. Jei bręsta konfliktas su antrąja puse, verta spręsti bendravimo problemas.

Šaulys Romantiškų susitikimų, paguodžiančių naujienų laikas. Jei teks tvarkyti svarbius dalykinius reikalus, būkite atidūs žadėdami, juolab pasirašinėdami dokumentus, kad nepervertintumėte savo galimybių, neprisiimtumėte finansiškai nenaudingų įsipareigojimų.

Ožiaragis Nesiimkite spręsti profesinių problemų – atidėkite tai iki ketvirtadienio. Šiuo metu svarbiau pasigilinti į tai, kas vyksta jūsų namuose, kad vėliau netektų gailėtis.

REKLAMA

Vandenis Atsipalaiduokite ir darykite tik tai, ko norisi: jei vadovausitės intuicija, šios dienos reikalus sutvarkysite kur kas lengviau. Jei jaučiate nerimą dėl savo vaikų ar mylimo žmogaus, derėtų šiandien atvirai pasišnekėti.

Žuvys Nors diena palanki, turite būti atidūs, jei dirbsite tikslumo reikalaujančius darbus, ką nors pasirašinėsite ar mokėsite pinigus. Gera diena kūrybinių profesijų atstovams.

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų